Matkailija, säästä pakkaustilaa: ota risa paita reissuun

Heitä pois -pakkaaminen ei kuulosta järin ekologiselta, mutta sitä se juuri on. Sitä paitsi se säästää matkalaukussa tilaa tuliaisille.Lue koko juttu

Matkailija, säästä pakkaustilaa: ota risa paita reissuun

Kommentit (6)

Prinsessa

Kuka haluaa rikkinäisissä vaatteissa kulkea lomalla? Kyllä lomat ja matkat ovat luksusta arjen keskellä ja minä ainakin haluan näyttää silloin parhaimmiltani. Enkä todellakaan kuluneissa, reikäisissä vaatteissa. Kotona sohvalla löhötessä voin sitten käyttää niitä huonompia.

Vierailija

Vastuutonta toimintaa. Jätteiden kierrätys Suomessa toimii, maailmalla ei! Lomakohteissamme syntyy jo huimasti jätettä lomiemme vuoksi, miksi siis lisätä sitä vielä jättämällä risat kengät ja vaatteet jälkeemme?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mirrimurunen

Ehkä jotkut risat pikkarit vois ottaa lomareissulle, tai T-paidan nukkumispaidaksi. Mutta kuten Prinsessa jo sanoi, muuten haluan näyttää hyvältä lomakohteessa. Ja jos menee kaupunkilomalle, niin ei sitä risoissa vaatteissa kehtaa edes shoppailla. Muutenkin myyjät mulkoilevat jos erehtyy hienoon liikkeeseen sisälle.

Vierailija

Tuttavani Amerikasta toteutti tätä matkustustapaa jo 80-luvulla ja hyvin toimi, laukku oli aina kevyt takaisin mennessä kun ei halunnut ostaa uutta tilalle.

Orvokki

Samaa mieltä edellisen kanssa. Tuhoontuomittu idea jolla ei ekologisuuden kanssa ole mitään tekemistä.

Nipsu

Olen noudattanut heitä pois -pakkaamisen periaatetta vuodesta 1987 kaikilla muutamaa päivää pitemmillä koti- ja ulkomaanlomilla, ja se todella toimii loistavasti. Jos joku haluaa patsastella hienoissa vaatteissa lomallaan, niin sitten haluaa eikä tämä periaate hänelle sovi. Me muut taas - miettikääpä, nitisijät, mitä tyypillisesti teette risaisille sukille, alusvaatteille, T-paidoille, shortseille ja sandaaleille. Kierrätätte ne ekologisesti? Heh, etteköhän nakkaa poltettavaan sekajätteeseen. Miksi se olisi pahempi synti reissussa Rovaniemellä tai Lontoossa – kuin kotona Helsingissä? Todellakin rinkka/laukku kevenee, ja osa vaaterisoista pääsee suorittamaan vihoviimeisen palveluksen rättinä – säästyypä taas muutama paperipyyhe ja kestorätin pyykkäys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat