Taas sukkahousut rikki! Nämä kolme niksiä pidentävät niiden ikää

Taas sukkahousut rikki! Nämä kolme niksiä pidentävät niiden ikää

Onko sinulla aina varapari sukkahousuja töissä?

Silmäpako sukkahousuissa pilaa helposti hauskimmankin illan. Tässä vinkkejä, joilla sukkahousut saa kestämään.Lue koko juttu

Kommentit (6)

pancake

Eiköhän olisi sukkahousutehtailijoiden syytä alkaa jo valmistamaan edes vähän kestävämpiä sukkahousuja, kun kuitenkin kaikki tietävät että se on mahdollista. Nuo em. vinkit on kaikki jo minullakin käytössä, mutta aina vaan johonkin kohtaan sukkahousua tulee reikä.

No, lisään vielä yhden vinkin. Ohuimpien sukkahousujen alla voi käyttää ohuita avokassukkia, ainakin silloin kun ne eivät jää näkyviin, ts. kengät sen sallivat. Olen tätä konstia soveltanut hyvällä menestyksellä. Niin monesti on potuttanut kun vähänkään kalliimmat sukkahousut ovat rispaantuneet jo parilla käyttökerralla.

Sen lisäksi suosin ohuimpina sukkahousuina 30denierin malleja. Tavallisimmin kuitenkin 40 deniä. Sukkahousujen denierit eivät muuten vältämättä kerro, miltä sukkahousut jalassa näyttävät. On huomattu moneen kertaan, että 40denieriä voi näyttä 60:ltä ja päinvastoin. Neuloksen tiheydestä kai tuo riippuu. Mene ja tiedä.           

MuuAnn

Ostan vain laatusukkahousuja. Hinnat melkein huimaavat päätä, mutta hyödynnän tarjouksia ja alennusmyyntejä. Ne kestävät eivätkä kutita. Sääret näyttävät upeilta. Kauan sitten sain vihjeen huuhdella uudet sukkahousut ja sukat ennen käyttöä ja tietenkin kuivata,sitten vedän jalkaan vasta venytettyäni niitä ensin. Puuvillahanskat estävät karheita käsiä tuhoamassa sukkia. Sain hansikkaat muinoin Wolfordilta. Nylonpolvisukat käsien suojana ajavat saman asian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sukkahousut ovat nykyisin niin huonolaatuisia etten enää edes osta niitä... polvisukat tai stay-upit ajaa saman vaikutelman eikä mene rikki.

Jos on pakko ostaa sukkahousut, ostan neljä numeroa liian suuret (ainoa kikka, jolla sukkahousut eivät mene rikki ensimmäisessä käytössä tai jopa jo pukiessa). Ongelman ydin lieneekin sukkahousujen mitoitus lyhytsäärisille, pitkät naiset unohdetaan jokaisesta mitoituksesta pois...

pancake

Juu, uudet sukkahousut kannattaa kastella ennen käyttöä. Ja märkänä myös venytellä. Sukkahousujen elastaani saattaa kuivahtaa pahvipakkauksessa. Mutta huuhteluainetta ei suositella sukkahousujen pesussa. Rikkoo elastaanikuidun. Jota nykyään on melkein kaikissa sukkahousuissa. Polyamidi ei tietääkseni ole arka huuhteluaineelle. Vain halpis sukkahousuissa olen törmännyt merkintään 100% polyamidi.       

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat