Huono johtaminen tulee kalliiksi yrityksille

Olin aikoinaan ahkera ja tunnollinen, painoin töitä hyvällä fiiliksellä kelloon katsomatta, töitä kannettiin lisää ja lisää. Tuli päivä jolloin aikaisemmat työt loppuivat, minä hölmö hyväuskoisena uskoin johtajan puheita.  Johtajan puheet paljastuivat jälkikäteen valheiksi ja sukset menivätkin ristiin.
Kaiken tietävä ja aina oikeassa oleva narsistinen johtaja otti silmätikuksi - siihen loppui venyminen. Sama koirakoulu jatkuu nyt vuodesta toiseen, työsuoritus ei ole kuin murto-osa aikaisemmasta, mutta silläkään ei ole mitään merkitystä - aikuisten leikkikoulussa kun ollaan.
Huono johtaminen tulee yrityksille kalliiksi, työntekijöiltä tapetaan motivaatio narsistisen kaikkitietävän ja kaikki narut itsellä pitävän johtajan kynsissä.
Työpaikalla kyräillään ja katsotaan millä tuulella Johtaja tänään on. Huonona päivä saadaan kuulla kuinka surkeita työntekijöitä ollaan ja hyvänä päivä kaikki on niin hyvin kun vain voida olla.
Konsernin HR:n ohjeet eivät meitä koske, meillä on ihan omat säännöt edelleen !  Tukiyksikössä kun satutaan olemaan, ei huono johtaminen nouse esiin - business pyörii tehtiinpä se kuinka huonosti hyvänsä.

  • ylös 1
  • alas 3

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat