Kirkkoherra Teemu Laajasalo: "Me kaikki kompuroimme ja mokaamme"

42-vuotias kasvatustieteen tohtori Teemu Laajsalo on Kallion kirkon kirkkoherra ja Helsingin seurakuntayhtymän johtaja. Laajasalo on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Hän juo vähintään kolme litraa Coca-Cola Zeroa päivässä, mutta ei tölkeissä, koska se vain lisäisi kulutusta.

Armo loukkaa oikeudentajuamme, ja niin sen kuuluukin mennä, sanoo Helsingin Kallion seurakunnan kirkkoherra Teemu Laajasalo.Lue koko juttu

Kirkkoherra Teemu Laajasalo: "Me kaikki kompuroimme ja mokaamme"

Kommentit (4)

Joopa joo

Nyttemmin onkin paljastunut, että cocista kuluu päivässä jo niin paljon, ettei kirkkoherran palkka ilmeisesti enää riittänyt, vaan piti turvautua työnantajan luottokorttiin..

  • ylös 10
  • alas 8
Suuttunut veronmaksaja

Niinpä ja on vielä matkustettu Israeliin ja asuttu luxushuoneessa. Oliko vaimo vai joku muu kaveri mukana? Härkiä toimintaa. Toivottavasti hän joutuu maksamaa kaikki takaisin ja luottokortti otetaan pois. Tämän tapauksen vuoksi harkitsen vakavasti kirkosta eroamista. Ei todellakaan huvita rahoittaa herran töpeksimisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kirkosta eronnut

Luottokortin käytössä on selkeästi kyse taloudellisista väärinkäytöksistä. Oman firman raha-asiaakin ovat pahasti sekaisin. Minusta korkeisiin kirkon virkoihin ei pidä valita henkilöitä, joilla työnantajan ja omat rahat menevät sekaisin ja moraalissa on toivomisen varaa. Miten World Visionin tiedot ja oma luksuselämää muiden rahoilla oikein käyvät yksiin. Armohöpötys sikseen. Todella vastenmielistä. Johto juo shamppanjaa yhteisillä rahoilla ja vähäväkisten maito vaihdetaan veteen

Entinen kristitty

Minusta kirkon korkeisiin virkoihin ei pidä valita henkilöitä, jotka eivät ole rehellisiä. Omien, yhtiön ja seurakunnan rahojen kanssa sekoileminen osoittaa, ettei herra Laajasalo ole lainkaan tehtäviensä tasalla. Rehellisyydestä ja luotettavuudesta toki puhumattakaan.Taipumus epärehellisyyteen, ylellisyyteen toisten kustannuksella samaan aikaan, kun seurakunnan varattomille tarkoitetussa ruokailussa maito korvataan vedellä rahanpuutteen takia. Todella vastenmielistä. Itse olen jo kauan, kauan sitten eronnut kirkosta kirkon ja sen edustajien kaksinaamaisuuden, epäuskottavuusen ja armottomuuden takia. Kirkko on kokonaan unohtanut oppinsa. Organisaatio on olemassa vanhoja ja vanhoillisia miehiä ja heidän uskomuksiaan ja tulkintaansa varten. Kaikki kirkon tilastot osoittavat alaspäin; jäsenmäärä, osallistuminen jumalanpalveluksiin tai muihin uskonnollisiin tilaisuuksiin, verokertomymä, kansalaisten alati vähentyvä uskonnollisuus ja usko kirkkoon ja sen oppeihin. Aikaisempina vuosisatoina ja vuosikymmeninäkin kirkko saattoi säilyttää asemansa, koska kansa oli kouluttamatonta ja "pöntöstä" julistettu oppi meni täydestä eikä kritiikkiä ollut. Kun ihmiset ovat nykyisin koulutetumpia ja kriittisempiä, alkaa kirkon ja sen edustajien asema vakavasti horjua. Se ei kuitenkaan näytä Coca-Colan juomaa lainkaan huolestuttavan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat