Eveliina Talvitie: "Feminismi on vapautta olla niin monimutkainen kuin haluan"

Eveliina seisoo isoäitinsä lapsuuskodin pihalla. Se oli yksi kesälomamatkan etapeista. Isoäiti ei kertaakaan käyttänyt sanaa feministi, mutta lapsenlapsesta kasvoi sellainen.

Teininä pojat haukkuivat Eveliina Talvitietä millitissiksi. Siitä ulkonäön kommentointi alkoi, eikä se ole vieläkään loppunut. Feminismi on Eveliinan reitti vapauteen.
Sitä hän suosittelee muillekin.Lue koko juttu

Eveliina Talvitie: "Feminismi on vapautta olla niin monimutkainen kuin haluan"

Kommentit (5)

Vierailija

Niin kauan kuin Suomessa valtio ja kunnat maksavat lähinnä miesvaltaiselle joukkuepelaamiselle infran, niin kauan kun kovapalkkaiset työt ovat joukkuepelaamista ja puoluepolitiikan ja suhdeverkoston kautta veikkauksen, valtion monopoleiden, ministereiksi ym mennään valtion tukemien puolueiden kautta, ei voi puhua tasa-arvosta

Israelissa kristittyjen pyhin paikka uhkaa sortua ja korjausrahaa pidetään isona. On maksanut 3 miljoonaa. Tarvitaan vielä 6 miljoonan remontti.

Suomessa lähes velkaisin kunta tuosta vain laittaa lähinnä miehiä työllistävän pelaamiseen rahaa 30 miljoonaa. Se on kuulemma vähän. Loput 270 miljoonasta tulee jostain, ja kunta päätyy tukemaan poika-ja miesvaltaisten seurojen käyttöasteita.
Suomessa semmoisetkin naiset, jotka esittävät rohkeaa akkaa, joka välissä pitää mainita, että tykkää katsella joukkuepelejä. Eli mielistellä uutta uskontoa, hurma, kiima, yhteisöllisyyden kokemuksia kaipaavaa, yhteistä vihollista kaipaavaa pelikansaa.

Kyllä ihmisten tahallinen pahuus jää mieleen vellomaan.
Maailman mittakaavassa lellityt, kaiken saaneet ilmaiseksi, ei mitään kiitollisuutta, vain oikeuksia tuhota toisia, vahingoittaa, harrastaa ilmaiseksi.

Miljoonat tytöt maailmassa olisivat kiitollisia ruoasta, jos saisivat kävellä kouluun 10 km tai enemmän, ennemmin kuin olla elinkaupan, lapsiprostituution, katukaupan, uhreja, valkoisen "eliitin" kotiorjia, tehtaiden orjia, myytynä vaimoiksi lastentekokoneiksi.

Samaa aikaa meillä on ns ihmisiä, jotka vainovat tiettyjä kohteita, yleensä naisia ja nuoria tyttöjä aivan kokopäivätyönään vauvoilla, ylilaudoilla, porukassa, koska voivat, koska tietävät että porukassa tehdystä ajojahdista ei seuraa mitään. aiheuttavat näille sisäisesti kauniille ihmisille, jotka joskus lähtivät kouluun viattomana, iloisena, pahan olon, ja itse kukoistavat sitä enemmän, mitä enemmän tulee ikää. Kun kaikille on tehty selväksi, että koskemattomuus, yksityisyys, ihmisoikeudet eivät ole mitään.

Runnoen väen väkisin itselleen hallit,kentät, kuntien maat firmoilleen puoli-ilmaiseksi.
Ketään ei kiinnosta systemaattinen väkivalta, koska se on maan tapa.

Osa menee niin pitkälle, että heillä on vain yksi kohde, ja tämän elämä pyritään tuhoamaan järjestäytyneen vainon keinoin kokonaan.

Vierailija

Anteeksi Elina jos sinua on esimurkkuikäinen poika haukkunut alakoulun pihalla. Se ei ole ok.

Mutta miksi tästä sukupuoliasia?

Monestiko täysi-ikäiset naiset haukkuvat miehiä vässyköiksi, reppanoiksi, pikkumiehiksi, lökäpöksyiksi, kukkakepeiksi, nyhveröiksi ja se on ihan ok? Tämän päälle liuta muita painokelvottomia seksuaalisia haukkumasanoja joita moni aikuinen mies saa kuulla naisten suusta ja selän takana. Nuorelle miehelle menee suoraan itsetuntoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On olemassa pariskunta, jolla on tarve ja pakkomielle ja addiktio lietsoa vihaa ja tätä kautta tuhota jonkun elämää
He manipuloivat ihmisiä vihaamaan ja tekemään jollekin järjestelmällistä haittaa.
Järjestäytynyt vaino
-ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen
-yksityisyyden rikkominen rikollisesti tarkoituksena saada pilkan kohteeksi jolloin kohteesta tulee lainsuojaton eikä kukaan häntä auta
-ihmisten värvääminen seurailemaan ja vahtimaan esim puhumalla tarkoituksellisesti kohteesta sivullisten kuullen
Tai varoittelemalla jolloin yllättäen useimmat ihmiset kehittävät pakkomielteen, mielenhäiriön varoiteltuun asiaan
-kohteen asioiden ja elämän tarkkailu ja levittäminen negatiivisessa valossa
-Palvelukset, vastapalvelukset, ihmisten arviointi, jolloin osalle paljastetaan tahallisuus , osa jää varoittelun asteelle riippuen siitä miten luontevaa juoruilu ja tahallinen pahuus, laskelmointi kullekin on
-netissä julkkisten, blogistien ympärille vihailmapiirin luominen, jolloin esim lavastukset, esitetään että tunnetaan kohde, on kuultu, kaikenlaista sairasta nimettömänä
Periaatteessa kaikkea samaa kuin tehdään myös kotona
-hovin kerääminen, jolloin logiikka toimii niin että mitä enemmän populaa sitä pienempi mahdollisuus joutua vastuuseen teostaan ja sitä enemmän oikeassa että kohde on perustavanlatuisesti vääränlainen
-pyrkimys eristää, tuhota ammatillisesti sosiaalisesti, taloudellisesti tuhota terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, murhata
Esim melukampanjat, et ole muuttanut ns kentän laidalle, mutta tämmöinen korostettuna tahallisella mekkaloinnilla ja rellestämisellä, kun valitat ajotierellestämisestä, soitellaan selän takana kätyrien kanssa poliiseille
Raksamiehet, ymym yhden perheen värväämänä yrittävät siis osaltaan vahingoittaa kohteen lähimpiä, joita eri tahot värvätty vahingoittamaan 3 vuotiaasta saakka

Vierailija

Ja on vaikea uskoa, että kukaan opettaisi jälkeläisensä tahalliseen ygden porukassa vahingoittamiseen, mutta on yllättävän yleistä.

Vierailija

Nämä.ovat hyväosaisia, terveyttä, tukiverkkoja, toimeentuloa, mutta opettavat systemaattista järjestelmällistä pahuutta.
Esim halutaan kohteen läheiset tappaa, tuhota kuulo jne on onnistuttu

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat