Jannis viihtyy kirkkaissa väreissä: Haluan, että asuni ovat hauskoja

"En koskaan pukeudu juhlissa mustaan, ellei pukukoodi sitä vaadi."

Jannis Mavrostomos ei halua pukeutua niin kuin muut. Häntä kiehtoo leikittely tyylikkyyden ja nolouden välillä.Lue koko juttu

Jannis viihtyy kirkkaissa väreissä: Haluan, että asuni ovat hauskoja

Kommentit (2)

Nöttkötti

Jannisin ulkoasu miellyttää. Ihmiset pukeutuvat aivan liian synkkiin väreihin. Musta ja harmaa...ei kiitos. On rohkeaa pukeutua noin tiukkoihin farkkuihin. Me naiset tosin käytämme pillifarkkuja ja leggingsejä. Miksi ei miehet voisi myös käyttää? Kuvasta näkyy, että voi ja hyvältä näyttää. Sähkönsininen on ihana väri, joka pukee lähes jokaista. Punainen on taas mielestäni klassikkoväri miestenkin pukeutumisessa.

Analyyttinen

Sähkönsininen ei todellakaan pue edes "lähes jokaista", kuten edellisessä mielipiteessä todetaan.

Luonnossa näkee mikä on luonnollista ihmiselle: siellä vallitsevat murretut värit, kirkkaita on ripauksittain kukinnoissa tai ajoittain, veden tai taivaan kirkas sini. Siksi kirkkaat värit häiritsevät useimpien silmiä ja aivotoimintaa aiheuttaen levottoman tai ahdistavan olon. Jos ymäristö on levollinen, kuten luminen maisema tai valkosävyinen huone, kirkas väri on helpompi sietää. Mielestäni esimerkiksi talvella punainen ulkoilutakki on upea, värikin lämmittää, kesällä se on värikkäässä maisemassa tunkkainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat