Katso huhtikuun 2017 Suuri Käsityö -lehden mallit

Kesän kuumin käsityökausi alkaa nyt, kun aurinko vielä latailee voimiaan. Etsi juhla-asuihin ihanimmat kukkakankaat, vaihda lankojen värit heleiksi tai tuo sisustukseesi ripaus Marokon lämpöä uusilla patalapuilla ja tyynyillä.Lue koko juttu

Katso huhtikuun 2017 Suuri Käsityö -lehden mallit

Kommentit (13)

XXL

Taas kivoja yksinkertaisia tunikan kaavoja lapsille. Olen odottanut että niitä olisi joskus normaali- ja isokokoisille naisille. Olen selannut viimeisten vuosien lehdet, eikä ainuttakaan.

  • ylös 7
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Moi!

Tämä tytön mekon kangas on nettikaupasta. Mekon tekemisestä on jo sen verran aikaa, että kangas valitettavasti näytti olevan  jo loppu.

Vierailija

Mistä Helsingissä voi ostaa huhtikuun 2017 lehdessä mallin 23 lankaa Rowan Softiak?

Vierailija

Hei, vanhoja Suuri Käsityö -lehtiä voi lainata kirjastoista, etsiä kirpputoreilta, huuto.netistä ja tori.fi:stä.

Vierailija

Miehen pikkutakin kaavoissa ovat kokonumerot sekaisin. Aloin ottamaan kaavoja ja tuli mahdottomaksi seurata viivoja, koska ne muuttuivat kesken. Esim. etukappaleen sisäänotot ovat taskunreunassa eriviivoilla kuin ylhäällä sisäänoton kärjessä. 

Etu-sivukappaleessa luovutin. Kokeilkaa ottaa kaavat ja ilmoittakaa minulle, jos olen väärässä. Nielen sitten sanani.

Hei! En ole ihan varma, ymmärsinkö kysymyksesi oikein, mutta taskunsuuviivan kokomerkinnät kertovat taskun leveyden, sisäänoton alareunan ei kuulukaan kohdistua samalle viivalle. Voin tarkistaa kyllä muitakin kohtia, jos tuntuu siltä, että kaavaan on livahtanut virhe.

Ekaa miesten takkia tekemässä

Miehen pikkutakin etusivukappaleen kaava on todellakin sekaisin; toimitus ei ole vastannut tähän kertaalleen kommentoituun huomioon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat