Maarit Jantunen ymmärsi, että aina ei tarvitse olla kympin tyttö

Maarit Jantunen perusti CocoStyle -yrityksen, joka auttaa ihmisiä löytämään tyylinsä. Lisäksi Maarit luennoi jaksamisesta ja yrittämisestä.

Maarit Jantunen, 39, halusi olla täydellinen kaikessa. Vasta vakava uupumus ja oma yritys opettivat hänelle, että töitä kannattaa tehdä omien voimien mukaan.Lue koko juttu

Maarit Jantunen ymmärsi, että aina ei tarvitse olla kympin tyttö

Kommentit (2)

Dermatomyosiitti

Sairaseläkeläisyys ei ole monellekaan valinta, vaan vakavan sairauden, tai onnettomuuksien seurausta. En usko, että Maarit on vieläkään terve, kun on tarvetta halveksia eläkeläisiä. Kaikki vanhenevat, kuka tahansa voi sairastua niin vakavasti, ettei ole vaihtoehtoa töihin vai eläkkeelle. Eläkeläisten, tai eläkeläisyyden solvaaminen, tuntuu olevan ikävän yleistä Suomessa. 

THV

Tämä ei tainnut olla Maaritin pointti, vaan se, ettei hän itse kokenut itseään vielä sairaseläkeläiseksi, vaan joutui valitsemaan itselleen sen oikean polun. Tuskin hän halveksii millään tavalla sairautensa vuoksi eläkkeelle jäänyttä, löysi vaan itsestään vielä voimaa nousta ennen isoa askelta. Kaikki eivät pysty valitsemaan, valitettavasti. Maarit vielä pystyi.

Maaritille tsemppiä!

  • ylös 13
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat