Räppäri Nikke Ankara: "Pelkään, että olen tuottanut äidille pettymyksen"

Lapsuuskodin pihalla Lahdessa Nikke muistaa: "Kerran haukuin mutsia apinaksi. Hän osti kaupasta 10 kiloa banaaneita ja käski syödä, kun kerran apinoiden perhettä olemme. Mutsi oli luova mimmi!"

Nikke Ankara miettii aina samaa: onkohan äiti minuun ihan pettynyt? Oli kyse sitten kaljoittelusta kouluikäisenä, räppäriksi ryhtymisestä tai psykoosiin sairastumisesta.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Huhhuh, tämä mies lauloi itsensä kaikkien sydämiin vain elämää ohjelman ensimmäisessä jaksossa " pettävällä jäällä".  ihan sama että jännitti, ihan sama vaikka lauluääni ei ollut paras, ihan sama. Ihmiset rakastavat aitoutta ja sitä että sanoo asiat sydämestä. Kaikea hyvää sinulle Nikke! <3

Peace

Pysy aina aitona Nikke. Äitisi on varmasti ylpeä sinusta. Olet huippuhieno mies, tuollainen aitous on niin raikasta kaikkien tämänpäivän julkkistyrkkyjen jälkeen..

Koitar

En tiennyt ennen kuka on Nikke Ankara, mutta jo ensimmäisessä Vain Elämää-jaksossa hän lauloi suoraa tällaisen keski-ikäisen rouvankin sydämeen. Aidon oloinen ja taitava artisti. Ansaitsee kunnioitusta!

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat