Vierailija

Mitä mieltä olette Kodin Kuvalehdestä? Minkälaista sisältöä lehdessä nykyään on? Suositteletteko tilaamaan?

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (5)

Vierailija

Kodin kuvalehti on kyllä aivan paras aikakauslehti. Olen tilannut useita eri aikakauslehtiä elämäni aikana mutta mikään ei ole ollut kuitenkaan Kodin Kuvalehden veroinen. Kodin Kuvalehti on tullut minulle nyt noin 2 vuotta ja lehti on aina ollut aivan huikea ja aina uudistuksien myötä myös entisestään parantunut. Toivottavasti Kodin Kuvalehti pidetään aina saman tyyppisenä. Onneksi on vielä olemassa aikakauslehti joka ei ole laitettu täyteen turhanpäiväisiä juoruja. Onko lehden sisältöä tarkoitus muuttaa lähivuosina?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kodin kuvalehti on kyllä parasta! Kotona asuessani luin äitini tilaamaa lehteä.Nyt itselleni lehti on tullut jo kymmeniä vuosia.Joskus pieniä taukoja mutta kauhea kaipuu ja joku ihana lehtimyyjä on pelastanut minut ikävältäni.Luen toki muitakin lehtiä mutta KK on kunkku.

Kun lehti tulee herkuttelen-luen tietyt pienet jutut ja jätän pitemmät "hautumaan".Aivan ihania ruokaohjeita-hyviä kuvia-arkielämän juttuja.Ei soopaa,vaikka sitäkin voi joskus muualta lukea.

Mieheni kuuntelee joskus ja kommentoi kun luen mielenkiintoisia artikkeleja

Tilaa ihmeessä

Vierailija

Minäkin tilasin kodin kuvalehden tänään. Odotan jo innolla ensimmäistä numeroa. :)

Pettynyt lehteen

Lehti on pääosin ruoka- ja leivontalehti, muuta juttua vähän. Ennen lehti oli todella monipuolinen, nykyistä lehteä en suosittele tilaamaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat