Haiseeko paitasi tunkkaiselta? Näin poistat hajut vaatteista

Haiseeko paitasi tunkkaiselta? Näin poistat hajut vaatteista

Mukavin lenkkipaita haisee hielle vielä pesun jälkeen ja kaapissa lojunut mekko tuntuu tunkkaiselta. Kuulostaako tutulta? Kokeile näitä niksejä vaatteiden raikastamiseen.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Paras keino hajujen poistoon on laittaa vaate mikroaaltouuniin! Eli kastellaan vaate, puristellaan se sen verran kuivaksi, ettei valu ja mikroon, muutamaksi minuutiksi, vaatteen koon mukaan. Tämän jälkeen normaali pesu. Toimii!

Mangokulta

Puuvilla puhdistuu vain vähintään +60°C, suurin osa keinokuiduista kestää sen myös. Naurettavaa huuhdella hajustevedessä ja väittää pesseensä!
Luonto kärsii vähemmän tavallisesta hajusteettomasta pesuaineesta ja sähkönkäyttöstä kuin "erikois-tehopesu-+20°C"-myrkyistä, joita nykykoneet eivät saa huuhdeltua pois ja väitän ettei jätevesipuhdistamot ole suunniteltu desinfiointiaineiden käsittelyyn.

Vierailija

Liian täydet koneelliset ja huono ilmanvaihto kuivatustilassa saavat aikaan lattialuutun hajun vaatteissa. Sitä ei pidä peittää tuoksuvilla huuhteluaineilla, vaan muuttaa pyykinpesutottumuksia! Tuo on myös totta, että vaatteita ei saa säästösyistä pestä kylmemmässä lämpötilassa kuin pesuohjeessa neuvotaan. Rasva, hiki ja muut tahrat eivät lähde kolmessakympissä! Vaatteita ei huonossa pesusta lähde kuin irtolika.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat