11 asiaa, jotka vain lankapuhelinta käyttänyt voi muistaa

Virtasella Tiina puhelimessa. Tiina Virtanen. Virtanen. Virtasilla. Miten sinä lankapuhelimeen aikoinaan vastasit? Listasimme 11 nostalgista asiaa, jotka vain lankapuhelinta käyttänyt voi ymmärtää.Lue koko juttu

11 asiaa, jotka vain lankapuhelinta käyttänyt voi muistaa

Kommentit (7)

Silloin ennen

Kuinka ei ollut toistonäppäintä!
Poikakaverin ollessa intissä tuli numeroa väännettyä aika monta kertaa. Oli tietty aika jolloin sai soittaa ja numero oli taatusti varattu!!

Mää vaan

Kaverille mennessä piti aina kysyä, voinko soittaa kotiin ja ilmoittaa missä olen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä

Aina kun puhelin onkotona hukassa ja tietenkin äänettömällä, tulee mieleen lankapuhelin, joka oli aina samassa paikkaa...tallessa :-)

Vierailija

Vastasin sukunimellä. Oi niitä aikoja, silloin ei ollut pöydän toisella puolella luurin tuijottajia vaan keskityttiin nauttimaan pöydän antimista ja seurasta. Keskittymiskyky on monelle nykyään aivan tuntematon käsite.

Kutja78

Pilapuhelut ja juoksut puhelinkopille.Kilpailtiin kuka vastaa ja ukonilmalla pelättiin että Pallosalama tulee puhelimen kautta kun se monesti pirahti ukkosella.Muistin älyttömän monta numeroa ulkoa, muistan vieläkin mummoni, vanhempieni lankanumerot ja miten numeroita tuli lisää.Ensin oli mummolla(r.i.p.)18164 Sitten lisättiin kuutonen eteen ja lopulta vielä kolmonen..3618164..eipä vastaa enään,asiaa olisi:(

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat