Lukijan kirje: Kuinka eroon kinaaamisesta?

Kinaamme miehen kanssa jatkuvasti pikkuasioista. Miten siitä pääsisi eroon?Lue koko juttu

Lukijan kirje: Kuinka eroon kinaaamisesta?

Kommentit (6)

Mbl

Jospa kumpikin antaisi hieman periksi? Ja jos haluat imurointia, imuroi itse äläkä odota sitä toiselta.

Jope

Joskus on helpompi kinata pienistä, kun oikeasti mieltä painaa joku isompi asia. Voiko pohtia, mikä oikeasti harmittaa?
Sehän voi olla tuo erilainen siisteysvaatimus tai sitten joku ihan muu. Jos se on siisteys niin voiko kumpikin hyväksyä toisen ja antaa olla? Eli sinä imuroi/vaihda lakanat, jos tuntuu ja saat mitä haluat - miehen pitää sietää se, mutta hän voi olla imuroimatta/vaihtamatta (kuin joka 3.vko).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
säännöt selväksi

Kerran viikossa imurointi ei ole yli hygieenistä ja todellakin ne lakanat kannattaa vaihtaa niin kuin sanoit. Kaikilla tapansa, mutta parisuhteessa ajetaan yhteistä hyvää. Tähän sopii vitsi. "Nainen kysyi mieheltä joka pelasi pleikkaa, että voisiko hän siivota olohuoneen pöydän ja huomenna laittaa tiskit. Mies sanoi että hän tekee ne molemmat seuraavana päivänä. Vaimo kysyi että eikö siinä ole liian paljon yhdelle päivälle? Mies vastasi totta taitaa olla parempi etten tee ollenkaan."

Vierailija

Josko kumpikin vain hyväksyisi toisen erilaisuuden. Opi sietämään miehesi kahvikuppeja yms. Jos sinua häiritsee niin siivoa. Miehesi voisi opetella arvostamaan intoasi siivota. Jäisitte kaipaamaan näitä pikku eroavaisuuksia.

Vilijonkka

Tekeekö miehesi sellaisia asioita, joita sinä et tee, kuten vaihtaa renkaat, pesee auton, putsaa viemärit, remontoi, poraa, asentaa tietokoneet ja muut laitteet? Ettei niin, että ne ovat miehen hommia ja muut kotihommat pitäisi tasa-arvon nimissä pistää puoliksi?

Joustamista opetellut

Oliskohan perimmäisenä syynä joku muu asia joka hiertää suhteessa ja se kohdistuu tuollaiseen mitättömään pikkukinasteluun? Oletteko oikiasti onnellisia ja tyytyväisiä suhteessanne? Miettikääpä yhdessä sitä ja jos asia on todellakin noin pieni, sopikaa joku tietty järjestys johon kumpiki on tyytyväinen. Joustakaa toistenne tavoissa ja sopikaa ettei niistä kinata. Suhteessa pieneltä kuulostava kina vaan tuppaa kasvattamaan itseensä pitemmän ajan kukuessa, kunnes se ei enää olekaan pieni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat