yksinäiselle

Mietin yksinäisyyttä sillä se on ajankohtainen asia elämässäni. Samalla pelkään sanaa: yksinäisyys ja yritän löytää tavan millä kohdata se rohkeasti.

Minulla on kipeä kokemus yksinäisyydestä nuoruudessa, kun muutin uudelle paikkakunnalle ja entinen todella sosiaalinen elämäni jäi hetkessä taakse. Uudella paikkakunnalla piti tehdä töitä kaikkien suhteiden eteen oikein hartiavoimin, mikään ei mennyt luonnostaan niinkuin aikaisemmin. Olin todella yksin ja kärsin siitä paljon.

Sitten tuli parisuhde, mikä vei ja kannatteli eteenpäin pitkään. Nyt on kuitenkin ero tulossa ja pelkään taas yksinäisyyttä. Olen kuitenkin päättänyt kohdata sen rohkeasti. Minulla on liitostani lapsia; enkä usko että voisin löytää sellaista parisuhdetta, jossa saisin kaiken mitä haluan/tarvitsen lapsetkin huomioiden.

Tästä syystä olen päätymässä ikisinkuksi, vanhaksi piiaksi - tai mikä ikinä se termi onkaan?!? Haluaisin vinkkejä miten yksinäisestä elämästä saa onnellisen ja sisällöltään rikkaan? Miten yksinäinen saa tyydytettyä läheisyyden ja seksuaalisuuden tarpeet ja miten ne kaikki yksinäiset hetket täytetään?!? Miten siis elämästä saa tyydyttävän, niin ettei turhaan haikaile parisuhdetta, mitä ei voi saada?

Kommentit (1)

Hei nimimerkki Yksinäiselle, kiitos, kun kirjoitit. On varmasti paljon yllättäviäkin paikkoja ja tapoja kohdata toisia ihmisiä ja sillä helpottaa yksinäisyyttä. Antakaa nimimerkille vinkkejä, kiitos! Tästä löydät muutaman KK:n artikkelin, joissa on myös hyviä tapoja elää mielekästä ja onnellista elämää.

http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi_hyvin/terveys/oletko_yksinain...

http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi_hyvin/psykologia/lukijat_kert...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat