Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki: "Olemme kokeneet nyt julkisuuden pahimman puolen"

"Jos Helillä on huono päivä, näen sen heti aamulla jalkaterän asennosta. Silloin tiedän, että nyt pitää antaa tilaa", Aki Palsanmäki sanoo.

Aki Palsanmäki ja hänen Heli-vaimonsa ovat tukeneet toisiaan viime aikoina, kun julkisuus on tuonut mukanaan ikäviä yllätyksiä. "Joskus tuntuu, että olemme menettäneet yksityisyytemme kokonaan", Aki sanoo.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Yksilö

Kyllä nykypäivänä yksityisyys on kaikilta kadonnut, ihmetyttää missä on ihmisten moraali. Surullista, ettei enää ymmärretä sitä että kaikki tarvitsevat yksityisyyttä, ei kukaan ole "julkista riistaa"

Vierailija

Aivan käsittämätöntä lähettää kenellekään vihapostia. Pah, en ymmärrä! Aki ja Heli ovat omalla työllään ansainneet sen, mitä heillä nyt on. Suomalaisten kateus toiselle on hirvittävää. Uskon, että heidän kulunut vuosi on ollut raskas. Voimia heille tulevaan, periksi ei tule antaa.

Paasoska

Aivan mahtava pari.Miten joku kehtaakin häiritä heidän yksityis elämää. Teeveestä näkee sen mitä tarvii ei sen enmpää tarvi tietääkkään.Semppiä tulevaan ja ei saa antaa periksi.Kateellisten panettelua.

Vierailija

Ihmiset on ilkeitä joka puolella nykyään ja jopa Facebookissa omalla kuvalla voi sanoa ihan mitä vain. Ihme ettei
yhtään hävetä. Oma kultainen sääntö on että jos ei oo mitään hyvää sanottavaa parempi olla hiljaa.

Vierailija

Vuosi 2018 kääntyy parhaillaan loppuaan kohtaan. En ole vielä kertaakaan katsonut ko. ohjelmaa. Tuon pariskunnan ulkonäkö on niin kuvottava etten voi itseäni rääkätä.
Mitäs tuppasivat itse väkisten julkisuuteen. Silloin pitää olla valmis vastaanottamaan kritiikkiäkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat