Voi mummo kun tietäisit, millaisia säitä on pidellyt

Kesällä ehtii vaikka mitä: nuuskia ruusuja ja muistella lapsuuden mökkeilyä, kirjoittaa Minna McGill.Lue koko juttu

Voi mummo kun tietäisit, millaisia säitä on pidellyt

Kommentit (4)

siipirikko

niin, ne lapsuudenkesät olivat kuin aapiskirjasta, aurinko paistoi, taivas oli kauniin sinivalkoinen ja linnut visertelivät suloisesti. Nyt kun kuulee harvinaisen varpusen äänen, näkee silmissään pihanalueen jossa ne lentelivät. Aitan hirsiseinän raosta tuli auringonsäde ja vanha säiden muokkaama ovi narisi aukaistessa. Lämmintä hiekkatietä,jonka keskellä heinää kasvoi voimennä läpsytellä rantaan, jossa äiti oli huuhtomassa lämpimässä tyynessä vedessä pyykkiä. Voi niitä autuaan huolettomia aikoja, eihän sellaisia enää tule, mutta muistoissa ne elävät.

Positiivinen

Minusta kesän säässä ei ole ollut mitään vikaa. Asenne ratkaisee miten suhtautuu, jos sataa niin vettä pitävät vaatteet ja jalkineet päälle ja menoksi. Minulle pääasia on ettei ole jäisiä jalkakäytäviä, muuten on samantekevää. Kyllä sekin on hyvä että ilmaa oli se minkälaista tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
malla

Kyllä tuo Minnan tyyli kirjoittaa on niin lumoavaa että ei paremmin voi elo alkaa kuin lukea uudelleen ja uudelleen jopa vanhojakin Kodin Kuvalehtiäå vain fiilistelläkseen.....

Kirsi65

Ihana fiilistelykirjoitus, josta tuli ikävä lapsuutta ja toivo tämän kesän jatkumisesta❤. Päätoimittajalla on tarinankerronta hyppysissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat