Kirjailija Sinikka Nopolan voimalause: ”Päämäärä kirkkaana!”

Kirjailija Sinikka Nopolan voimalause: ”Päämäärä kirkkaana!”

Sinikka Nopolan uusin kirja Onko teillä tämmöistä? (Wsoy) on tyylilajiltaan ”määrittelemätön” (eli hauska).

Tässä sarjassa ihmiset paljastavat tärkeän lauseensa.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Hmm... Samaa mieltä aika paljon. Minulla on ollut elämäni aikana useita juttuja, jotka olen halunnut tavoittaa. Eka ISO oli just toi, mistä about kerroit: Halusin töihin Mainostoimistoon. Menin opiskelemaan Hankeniin. Otin pääaineekseni Markkinoinnin (vaikka silloin kuulin tätä, 1970-luvulla: "Miten sinä, joka olet nai-nen, otat pääaineeksesi Markkinoinin?"). 10 v. myöhemmin Pääsin töihin Mainostoimistoon :0). Jossa opin KAIKEN Mainonnasta je hemmetin paljon myös Markkinoinnista :0)!
Nykyään Voimalauseeni ovat nämä:

Kaikki mitä tarvitsen
tulee minulle oikella hetkellä
ja oikeassa paikassa.

Ja:
KAIKKI JÄRJESTYY

Eka on toiminut mitä ihmellisiimpiin asoihin: Minulla se on toiminut jo 10 vuotta parkkipaikan löytämiseen (jopa tyttäreni sanoo: "Sanoo sun Mantra!", kun me yhdessä etsimme parkkipaikka mahdottomasta paikasta. Ja joka kerta on löytynyt :0)!

****
Toinen KAIKKI JÄRJESTYY
on mantra, jota käytän silloin, kun elämässä on Ongelmia. Ja AINA on ollut niin, että ne ovat järjestyneet - monta kertaa paremmin kuin olin ikinä odottanut (silloin, kun olin Hitsin huo-les-tu-nut).

Nyt haluaisin tuon PÄÄMÄÄRÄ KIRKKAANA-voimalauseen elämääni. Haluaisin jonkin uuden PÄÄMÄÄRÄÄN!! - En vielä tiedä mikä se on...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat