Lukijan kirje: Valun kaveripiirin ulkopuolelle

Jäin pois Facebookista ja sen jälkeen olen pudonnut pois monista työporukan keskusteluista.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Valun kaveripiirin ulkopuolelle

Kommentit (3)

Kaikella on hintansa

AnuK olet oikeassa ja toisaalta väärässä.

Tunnen monia, jotka ovat tehneet saman ratkaisun kuin sinä. Moni ei ole koskaan edes liittynyt facebookiin tai muihin some-medioihin, koska ei halua elää somen kautta ja sen ehdoilla. Mutta valinnalla on aina myös kääntöpuoli.

Elämä ja varsinkin työelämä on nykyisin niin täyteen kuormitettu, että some-systeemit helpottavat yhteydenpitoa ja asioiden järjestelyjä. Miksi ei siis käyttäisi helpotuksia? Monille fb on osa työtä varsinkin media-alalla. Jotkut työhön liittyvät järjestelmät hyödyntävät fb:tä ja niihin sisäänkirjautuminen esimerkiksi tapahtuu fb-tunnukella.

Valintasi on aivan oikea, jos sitä haluat, mutta muiden näkökulmasta saatat olla vain vastavirtaan hangottelija. Sinun takiasi ei haluta erikseen nähdä vaivaa muiden viestien kirjoittamiseen. Postiahan harvat käyttävät enää yksityiseen viestimiseen. Nuoret tuskin ollenkaan, kun on kaikenlaiset helpommat messengerit ja whatsappit olemassa. Miksi käyttää kivikirvestä, kun parempiakin työkaluja on keksitty, nuoret ajattelevat.

  • ylös 12
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos näkemyksistäsi, nimimerkki Kaikella on hintansa. Sosiaalisessa mediassa ja pikaviestimissä on puolensa ja puolensa. Paljon hyvää ja monille elämää nopeuttavaa, edullistakin viestimistä - mutta toisaalta myös monille ristiriitaista ja väärinkäsityksiäkin aiheuttavaa. Kaikki tavat kommunikoida eläkööt!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat