Katso elokuun 2017 Suuri Käsityö -lehden mallit

Käsityöläisen syksy alkaa jo hyvissä ajoin, sillä kaiken pitää olla valmista, kun ensimmäinen kuura-aamu koittaa. Onneksi syksyn sävyt ja villan tuntu ovat ihania!Lue koko juttu

Katso elokuun 2017 Suuri Käsityö -lehden mallit

Kommentit (7)

huithapeli

Kylläpä onkin monipuolinen "kattaus" naisille ja lapsille ja taitaville käsille. Kukallinen trikoisen oloinen mekkokin ihana, samoin lapsen iloisen kirjava paksu villapaita. Reput ja eput ajankohtaisia ja kepparit hienoja myös.

JouJou

Ihmettelen, miksi lehdessä ei ole enemmän kuvia? Mekko tai paita saattaa olla osittain mallin hiusten/käsien ym peitossa, eikä vaatteista juuri koskaan ole kuin yksi kuva, erittäin harvoin on kuvaa takaa. Pääkuvan lisäksi samalle sivulle mahtuisi hyvin monta pienmpää kuvaa, jopa ompelua helpottavia kuvia yksityiskohdista. Eikä lehdestä tulisi ruma, paljon käyttökelpoisempi kylläkin!

  • ylös 26
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos teille molemmille palautteesta, nimimerkit Huithapeli ja Joujou! Välitämme terveiset Suuri Käsityö -lehden toimitukseen, joka pyrkii varmasti ottamaan kiitokset ja toiveet huomioon tulevissa numeroissa.

Heli

Aivan ihana numero! Nyt meitä ompelijoita hellitään! On takkia, hametta, housua, puseroa, leninkiä. Näillä malleilla pärjää niin arjessa kuin juhlissa. Näissä vaatteissa on asennetta ja flirttiä. Piti kiiruhtaa kauppaan ostamaan oma numero ja kas kummaa, ei ollut monta lehteä jäljellä. Syvä kumarrus, iso kiitos ja lämmin halaus Suuri Käsityölehdelle!

Vierailija

Mua hämmentää pidemmän aikaa ommelleena se, ettei mallit aina olekaan toimittajien tekemiä ja suunnittelemia, vaan samoja ohjeita ja vaatteita näkyy olevan ulkomaisissa lehdissä myös. Luulin pitkään että SK tuottaisi myös mallinsa, mutta taisin olla väärässä :)

Heli

Ei lähdetä lannistamaan:) Jos mallien lainausta on tapahtunut, niin ei se minua ole haitannut. Ei kaikille tule ulkomaisia ompelulehtiä.

Annikki

Joo, toivottavasti ottaa, eihän tästä asiasta ole valitettu viittä vuotta kauempaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat