Tätä mieltä: Mummot on jo tunnustettu hyödyllisiksi, nyt on isotätien vuoro

"Tavoitteeni on tulla isotädiksi, jonka nähdessään vauvat alkavat räpyttää pulleita raajojaan ja pyrryytellä suullaan niin, että sylki lentää monta metriä."

Isotädin brändi kaipaa kipeästi päivitystä, kirjoittaa toimittaja Tarja Hirvasnoro.Lue koko juttu

Tätä mieltä: Mummot on jo tunnustettu hyödyllisiksi, nyt on isotätien vuoro

Kommentit (7)

Mustikkamummo

Meidän lapsilla on tosi mukavia isotätejä. Lapset ovat itse keksineet nimet esim minä olen mummo ja sisareni Maija mummo jne ja kaikki tietävät kenestä tädistä puhutaan?

Vierailija

Meillä isotäti on ollut korvaamaton! On lapsilleni läheisempi kuin äitini, joka ei ole "ehtinyt" viettää aikaa lasteni kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minusta on ihana olla isotäti veljen tyttären tyttärelle. Meillä ei hössötetä niin kuin mummulassa, mutta näyttää että tänne on mukava tulla yökylään ja koulun jälkeen. Oman tyttäreni kanssa on kiva leikkiä vaikka keppareilla❤

Ylpeiden jälkeläisiä

Minulla itselläni oli aivan ihana isotäti, jota kävin katsomassa paljon enemmän kuin hänen lapsenlapsensa. Meillä oli sielujen yhteys. Hän oli jopa sanonut minua parhaaksi ystäväkseen. Kun aloin sairastella nuorena, hän oli niitä harvoja, jotka eivät asiaa kyseenalaistaneet. Siinäkin hänellä oli kokemusta omasta nuoruudestaan.

Omilla lapsillani on 6 isotätiä, mutta kukaan ei ole heille valitettavasti läheinen eikä heistä kiinnostunut. Muut sukulaisuusauhteet vaikuttavat varmasti asiaan paljon, koska toisen puolen isovanhemmatkaan eivät heidän kanssaan ole, koska lapset sairastavat sellaista mitä isovanhemmat eivät hyväksy. Surullista.

Varamummi

Minä olen kahden ihanan lapsosen isotäti ja ollut mukana menossa lasten vauvaiästä asti❤ Mummeja on kaksi ja itselläni kun ei ole lapsia niin minut nimettiin varamummiksi ja sehän on minulle suuri kunnia ja ilo❤

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat