8 (ärsyttävää) asiaa, jotka tietää vain teini-ikäisen vanhempi

8 (ärsyttävää) asiaa, jotka tietää vain teini-ikäisen vanhempi

Valtava määrä energiaa ja rentoutta yhdessä ihmisessä!

On olemassa pieniä omituisia asioita, joita tapahtuu vain kodeissa, joissa asuu teini-ikäisiä. Lue koko juttu

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuplien äiti

Meillä asuu juurikin sanasta sanaan tuollainen neiti 16v. Olisin voinut jopa sanoa et minun kirjoittamani, koska mikään tuossa 8 kohdassa ei poikennut oman teini neitinitavoista. Vielä lisäksi meillä on kovasti käytössä tuo joo joo sana yhdistelmä joka ei todellisuudessa johda mihinkään

Vierailija

Ei oo "joo joo" eikä että "viis minuuttia".. Vastaus on että "kohta" joka on kaikenasteisten teinien aikajanalla tunnista pariin viikkoon. Todella ärsyttävää!! Ja jos erehdyt kysymään tai sanomaan asiasta uudelleen niin sitten vastaus onkin jo "ÄLÄ JANKKAAAA!!!!!!!"

Pahoittelut jos juttu loukkasi, se ei toki ollut tarkoitus! Olet ihan oikeassa, kaikki teinit eivät todellakaan tuollaisia - ja nekin, jotka ovat, ovat omasta mielestäni aivan ihania (elän parin tuollaisen tölkkejä jemmaavan mahtityypin kanssa :) ). Kiitos palautteesta ja mukavaa joulunaikaa sinulle!  

Iskä

En kyllä minäkään tuosta meidän teinejä tunnista, tosin enää nuorin on teini, kaksi isompaa jo reilu parikymppisiä ja asuvat omillaan. He esittelivät aina kaverinsa jotka meille tuli, korjasivat astiansa ruuan jälkeen tiskikoneeseen, opastivat siinä jopa kavereitaan ja kokkailun jälkeen korjasivat jälkensä. Myöskään maito tai keksipakettijuttu ei kuulosta tutulle, ehkä siksi että meillä ei juuri keksejä syödä. Lähtökomennot tai ruokailukehotukset annetaan toki varttia ennen h-hetkeä, että osaavat puuhansa päätellä sen aikana. Usein tulevat siinä kohtaa jopa pyytämättä auttamaan kattamisessa.

Vierailija

En tunnista yhtäkään näistä omasta nuoruudestani. Aika kapea kuvaus. Kyllä teineilläkin on ihan omaa tahtoa ja omia mieltymyksiä, ei kaikki tykkää listaykkösistä.  

Plus on ihan mahdollista, että joskus vanhemmat on noloja. Ei kaikki ole hauskoja tai tilannetajuisia. Jos on narsistisia piirteitä tai muuten hyvin erikoinen huumorintaju, ei se uppoa kaikkiin. Oli sitten teini tai aikuinen. Teininä vaan täytyy niellä kaikki mitä vanhemmat tekee, ei ole äänioikeutta sanoa, että tuo nyt ei ollut hyvä juttu. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat