Kasvaako aikuisena lyhyiksi leikatuista hiuksista enää koskaan pitkät?

Kannattaako keski-iässä vaihtaa hiusmallia lyhyemmäksi, jos joskus vielä ehkä haluaisikin pitkät hiukset? Kysyimme asiantuntijalta.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Pitkiä hiuksia kannattava

Tunnen pari naista, joiden tukka yltää polvien alapuolelle. Toinen venäläinen, toinen venäläis-armenialainen. Kuinkahan monta vuotta heidän hiuksensa pysyvät päässä ennen kuin putoavat. Venäläisillä anopilla oli 85-vuotiaaksi vyötärölle ulottuvat, hyvin nopeasti kasvavat kullanvaaleat hiukset. Oma tukka kasvoi vähän lantion alapuolelle kun kokeilin kuinka pitkäksi se kasvaa. Aloitin kasvattamisen lyhyestä nelikymppisenä, joten kyllä tukka kasvaa vielä "vanhanakin". Nyt kuusikympoisrnä leikkautin puolet pituudesta, kun kyllästyin ikuiseen lettiin ja nutturaan. Meillä suomalaisilla harvoin kasvaa hiukset todella pitkiksi. Paras tukka peruukkien ja pidennysten tekoon on kuulemma venäläinen.

Indira

Eipä ole, vaan intialainen hius.

Se on ainoa, joka edes kelpaa peruukkien tekoon. Maailman pisin tukka on yhä edelleen Ennätysten kirjan mukaan intialaisella, noin kuusi metriä.

Myös suomalaisilla on hiuksia, jotka yltävät polviin, mutta Suomen romaneilla vasta pitkät tukat on! Intialaisuus taitaa vaikuttaa heihin.

Vierailija

Eipä kasva enää hiukset kuten lapsena/nuorena. Hiukseni ovat olleet paksut ja takapuolen päälle yltävät. Moneen, moneen vuoteen eivät enää ole kasvaneet kuin vähän hartioiden alapuolelle.

Että kyllä kasvuikä voi lyhentyä huomattavastikin.

Kultakutri

Hiusten kasvu on hormonaalinen juttu. Minulla ei hiukset kasvaneet hartioita pidemmäksi vaikka koko nuoruuden yritin niitä kasvattaa. Vasta raskaaksi tullessani 39 vuotiaana hiukset alkoivat kasvaa lisää pituutta eli ristiselkään asti. Kaksihaaraisia on aina ollut vähän, hiukseni ovat vaaleat, ohuehkoa hiusta mutta niitä on paljon sanoo kampaaja. Tasoitan hiukset säännöllisesti max. 3cm ja kasvavat täyteen mittaansa eli nyt ristiselkään. Sen yli en näytä pääsevän. Ikää kohta 57v.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat