Jos maailman pahuus ahdistaa, saat välillä sulkea silmät

Ikävät uutiset järkyttävät erityisesti herkkää ja myötätuntoista ihmistä. Tunteita voi käsitellä puhumalla ja tekemällä, mutta joskus kannattaa suojella omaa jaksamistaan.Lue koko juttu

Jos maailman pahuus ahdistaa, saat välillä sulkea silmät

Kommentit (4)

Vierailija

Eniten järkyttää, jos pahuus on hyväosaisen leikkiä tai hupia.

Ei niinkään ihmisten hätä, joka ei ole koskaan nähnyt mitään parempaa tai jolla ei ole toivoa.

Myös lapset varsinkin suomessa voivat olla julmia kiusaajia, joille oma möykkä tai porukassa yhden ignooraaminen ryhmissä tai lynkkaaminen esim on hupia ja hauskanpitoa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/4513082/naapurin-kiusaaminen

Herkkisäiti

Kaikista, kaikista eniten ahdistaa uutiset lasten- ja naisten kärsimyksestä maailmassa ja Suomessakin (väkivalta, raiskaukset, hyväksikäyttö). Se on jtk mitä en voi käsittää, en voi käsittää ihmisten (usein miesten) pahuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On aiina helpompi ulkoistaa oma pahuutensa ja tuomita se siellä kuin katsoa omaan pimeyteensä. Hyviä ihmisiä ei ole olemassa. Ihminen voi toki tehdä hyvää, mutta se ei tee hänestä hyvää ihmistä. Sama pimeys minkä näet muissa on sinussa.

Vierailija

Luulin, ettei mikään minua järkytä katsoessani ihmisten pahuutta. Oikeaa pahuutta tutkiessani huomasin, että rupeaa tosiaan sisällä olemaan ahdistava olo. Oksettaa, vaikkei oksennusta tule. Ahdistus kaikenlaisesta synnistä samalla. Olen uskovainen ja omatkin erheet ahdistivat välillä. Miten kauheata voi olla pahuus, mitä maailmassa tehdään salassa...ihminen ihmiselle. Suljen itseni, en halua tonkia enempää. Jumala näkee kaiken ja hän tekee niinkuin tekee. Tämä ahdistus tuli ilmeisesti järkytyksestä, mutta nyt en katso niihin asioihin suojellakseni sisintäni. Pyydän Jumalalta apua ja saan ajatella Jeesusta Kristusta, joka vapauttaa ja antaa rauhan ja ilon sisimpään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat