Pastori Minnamaria, 40, masentui ja uupui työssään – "Avioeroni jälkeen tuntui tekopyhältä vihkiä pareja"

Sylissä yksi Minnamarian toteutuneista unelmista.

Pastori Minnamaria Tammisalo tunsi epäonnistuvansa, kun ensin tuli avioero ja sitten työuupumus. Kriisipiste oli pienen tytön hautaaminen, joka nosti pintaan kaikki menneiden vuosien surut. "Vasta silloin uskalsin olla heikko."Lue koko juttu

Pastori Minnamaria, 40, masentui ja uupui työssään – "Avioeroni jälkeen tuntui tekopyhältä vihkiä pareja"

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
S

Ihanaa oli lukea tästä, olet vaikeiden aikojesi ansiosta vieläkin parempi pappi! Ja on hyvä muistaa, että kaikki auttajatkin ovat vain ihmisiä rajoinensa. Ja sekin on hyvä, silloin voi puhua rajojen tunnistamisesta myös asiakkaalle, jotta hän voi auttaa itseään paremmin. Itse olen hoitotyössä ja ajattelen samoin, etuoikeutettua sekin on, liian palkkakuoppaan poljettua vain. Voimia ja rakkautta elämääsi, olet hieno esimerkki muille :)

  • ylös 12
  • alas 6
veljes

Olin loppukesällä Aleksanterin kirkossa.
Hiljainen torstai vei minut hiljentymään ystäväni kanssa. Kuuntelin illan sanomaa ja lepäsin kiireettömyydessä. Lopuksi sydämeni sai heräämään papin heleä ääni, laulettuna Herran siunaus! En ollut koskaan kuullut mitään sellaista.
Sydämeni iloitsi ja hymy nousi kasvoilleni - jäin kuuntelemaan.
Tilaisuuden lopuksi halusin käydä kiittämässä pappia hienosta laulusta!
Ehkä me tuon ohikiitävän hetken aikana
rohkaisimme toinen toisiamme!
Kiitos Minna vielä kerran, Herran siunaus kanssasi!

  • ylös 14
  • alas 6
Auringonkukka

Ihana kirjoitus ihanasta ihmisestä. Haluan sanoa, että tee rauhassa ja ilolla kutsumustyötäsi, ne jotka eivät hyväksy naispappeutta eivät ymmärrä raamatunkohtia, asiayhteyttä, millä sitä vastaan käydään: Korinttolaiskirje ei käske naisia vaikenemaan seurakunnassa vaan olemaan lörpöttelemättä kielillä ilman selitystä, myös miehiä. Timoteuksen kirje taas aloittaa kappaleen käskemällä miehiä samaan hiljaisuuteen kuin naisia koska sana on ,' tranquility in God', koko kpl asiayhteys on aivan muuta kuin opetettu. Vain tyhmät yhdistivät myös ' en salli naisen vallitsevan miestään' muuhun kuin avioliittoon ja sekin tulkinnanvarainen. Siunausta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat