Miksi hiukseni harmaantuvat alle nelikymppisenä? Taustalla kenties geenit, sairaus tai stressi

Miksi hiukseni harmaantuvat alle nelikymppisenä? Taustalla kenties geenit, sairaus tai stressi

Vanhemmiten hiuksemme harmaantuvat. Mutta pitääkö olla huolissaan, jos ensimmäinen harmaa hius ilmestyy jo 30-vuotiaana?Lue koko juttu

Kommentit (6)

Nimimerkki Vierailija, kuulostaapa kamalalta, ja todisteelta siitä, mistä jutussakin puhuttiin: stressaava elämäntilanne voi tosiaankin vaikuttaa elimistöön niin, että hiuksetkin reagoivat. Olen kuullut jopa ihmisestä, jonka hiukset harmaantuivat yhdessä yössä, liekö sitten legendaa. Toivottavasti olet päässyt jo valoisampaan elämänvaiheeseen, voimia ja kaikkea hyvää sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nainen 27v

Minä oon 27 vuotias toista lasta odottava nainen, joka huomannut pään harmaantuneen yhtäkkiä. Myös kulmakarvoissa on harmaata. En osannut odottaa harmaita hiuksia näin nuorena..

Vierailija

Jossakin sanottiin kuparin vaikuttavan harmaantumiseen...
Mutta netissä nyt sanotaan kaikenlaista. Ei kannata uskoa ennen kuin tutkii asiaa perinpohjaisesti. Osa lisäravinteista on myrkyllisiä.

Cdaie

Silloinhan hiusten olisi myös tullut kasvaa yön aikana :)

Itselläni todettiin (hyvälaatuinen) kasvain selkäytimessä vajaa vuosi sitten, vaikka tuo leikattiin nyt pois niin veikkaan kipujen ja lääkityksen harmaantaneen minut. Parran lisäksi hiukset ovat harmaantuneet reilusti nyt viimeisen vuoden aikana.

Suru

Huolestunut äiti. Tytöllöni alkoi tulla harmaita jo alle 20 vuotiaana. Nyt niitä on jo aika paljon. mistä voi olla kyse? Kun verikokeessa ei mitään poikkeavaa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat