Visa Koiso-Kanttilan ja Iiris Härmän rakkaus on kestänyt jo 26 vuotta: ”Alun hurmoksessa näimme jopa yhteisiä unia”

Visa Koiso-Kanttila on löytänyt Iiris Härmästä sielunkumppaninsa, ja toisinpäin. "Tuntuu, että jotkut ratkaisevat henkilökohtaisia elämänkaarihaasteita vaihtamalla kumppania. Jos elämä on tylsää, ajatellaan, että muutos löytyy sitä kautta. Minulle ei ole tullut mieleenikään", Visa sanoo.

26 vuotta sitten Visa Koiso-Kanttila ojensi Iiris Härmälle koulussa kirjeen, jossa hän avautui koko elämästään. Iiris halusi tietää lisää, aivan kaiken. Heistä tuli elokuvaohjaajia, työkavereita ja sielunkumppaneita.Lue koko juttu

Visa Koiso-Kanttilan ja Iiris Härmän rakkaus on kestänyt jo 26 vuotta: ”Alun hurmoksessa näimme jopa yhteisiä unia”

Kommentit (3)

Vierailija

Olkaa kiitollisia. Suurin osa ei löydä sielunkumppaniaan.
Saati edes siedettävää kumppania.
Terveisin katkera vanhapiika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Liian kiltti

Kiitos, myönteisestä kirjoituksesta. Se antaa uskoa siihen, että on mahdollista elää parisuhteessa onnellisena.
Saattaahan se onnistuakin kun heti alussa tehdään selväksi, että arvostetaan ja kunnioitetaan toisen esittämiä arvoja, kuten avoimuutta, rehellisyyttyä ja uskollisuutta ja myös pidetään sovitusta kiinni. Mikäli jompikumpi osapuolista ei kykene tähän, niin kuinka parisuhde voi olla onnellinen? Jopa lainsäädäntömme jo romuttaa pohjan onnelliselle parisuhteelle. Toinen puoliso voi lain suoman turvan ansiosta huijata ja pettää toista. Rangaistus tulee uhrille jos hän paljastaa puolisonsa pettämisen, esim. lukemalla tämän tekstiviestejä. Jos olet liian kiltti, hyvä ja rakastava puoliso, niin on valitettavaa, että se ei joillekin riitä. Sellaisesta parisuhteesta puuttuu jännitys, se on joillekin tylsä. Lääkkeeksi liian moni hakee jännitystä pettämisestä. Elikkä jos joku elää onnellisessa parisuhteessa, niin hän vain luulee sen olevan niin, ehkä hyvä niin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat