Sanna, 45: ”Huomasin, että aamuisin peilistä tuijottivat väsyneet kasvot” – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Sanna oli jo pitkään toivonut, että ammattilainen neuvoisi häntä uusien vaatevärien valinnassa. "Tuskin itse olisin osannut valita kaupasta vihreää."

"En ole kauheasti jaksanut katsoa peiliin viime aikoina", kirjoitti Sanna Aronen KK:lle. Hän jos joku ansaitsi piristystä muuttumisleikissä.Lue koko juttu

Sanna, 45: ”Huomasin, että aamuisin peilistä tuijottivat väsyneet kasvot” – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Kommentit (7)

MeLli

Mistä naistenlehdet löytävät näitä 'tavallisia' väsyneitä arjen sankarinaisia? Meillä on täällä toimistolla kolme viisikymppistä naista, oikeasti tavallisia ja oikeasti vähän ilottomia naisia. Rumia, väsyneitä ja loppuunkuluneita, jotka pitävät tätäkin lehteä pystyssä tilaamalla tai ostamalla irtonumeroita etsiessään päiväänsä edes pientä piristystä. Ihan varmasti tekin löytäisitte lehteenne malleiksi oikeita ihmisiä. Siis jos haluaisitte. 

  • ylös 14
  • alas 17
hiipi

Älkäähän nyt, toimiston naiset, ihanasti muuttunut oli tämä Sanna ja varmasti hänkin muutoksensa ansainnut-kuten tekin tietysti olisitte :). Minäkin olen varmaan näky, ison perheen nelikymppinen äiti, joka ei ehdi juuri harrastaa muuta kuin työssä käymistä, kotitöitä, lasten kanssa touhuamista ja pimeällä lenkkeilyä. Ripsiväri, hampaiden pesu ja hiusten harjaus käyvät kaunistukseksi aamuisin. Kiva näitä on katsoa ja ihastella, hienoja muutoksia, vaikka lehteä en raaski tilata, kun rahat tahtovat mennä lapsiin. Vaatevarastostakin sen huomaa ;).

  • ylös 11
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Melli ja kumppanit!

KK käyttää muuttumisleikeissä ja muotijutuissa lukijamalleja, jotka totta tosiaan ovat "tavallisia naisia" ja KK:n lukijoita, kuten tässä jutussa haastateltu Sannakin. Vaikka kaikki eivät valitettavasti millään mahdu mukaan, halukkaaksi lukijamalliksi voi ilmoittautua täällä:  https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/osallistu/tule_kkn_lukijamalliksi

Luemme toimituksessa kaikki kirjeet ja valitsemme lukijamallit ilmoittautuneiden joukosta.

Mukavia lukuhetkiä! 

Vierailija

Ihanaa päästä hemmoteltavaksi. Jokainen ihminen ansaitsee sen.

Mutta mikä ihmeen sankarinainen? Muuttuiko tuo nainen mitenkään ulkonäöllisesti. No ei. Ihan sama kolmetoistatusinassa lastentarhanopettaja jolla on useampi lapsi. Elämän kaari tulossa tarkistuspisteeseen ja olo tuntuu kuluneelta eikä jaksa. Hienoa, että sai hemmottelua.

Haluaisin lukea vuoden verran joka numerossa muuttumisen ja ylipäätäänsä vaatteiden löytymisen rumalle, matalapalkkaiselle ja kokoa 56 ylöspäin olevalla henkilölle hänen budjetillaan. Hän on myös tavallinen nainen. Ulkoinen kauneus on tärkeä selviytymiskeino elämässä sekä työelämässä, ja aina ollut. 

Höh

Minustakaan jutun nainen ei varsinaisesti "muuttunut" mitenkään. Silmälasit oli vaan jätetty pois, tukkaa vähän fiksattu ja meikkiä sudittu naamaan.
Lopputulos on ehkä huolitellumpi, mutta ei varsinaisesti yhtään nuoremman näköinen?

Helena 50+

Koko muuttumisleikkien ajatus herättää kysymyksen, miksi ja ketä varten naisen pitäisi muuttua. Miksei saisi näyttää ikäiseltään? Tai väsyneeltä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat