16 hyvin suomalaista asiaa, jotka saavat sinut oudon liikuttuneeksi, vaikket ehkä tiedä miksi

Todennäköisesti sisälläsi läikähtää, kun näet pakkaspäivänä punaposkisen vauvan vaunuissaan. Todennäköisesti sinäkin olet nukkunut päiväunesi ulkona yhtä tyytyväisenä, samoin omat lapsesi. Pienissä äitiyspakkaushaalareissaan.

Suomalaiset jakavat ainakin yhden muiston: sen, miltä lumipaakut maistuivat, kun niitä lapsena imeskeli jäätyneiden lapasten kärjistä.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Tai kun lauantai-iltana klo 20:00 näet läheisellä hiekkakentällä miehen jäädyttävän letkulla kenttää❤️ Näidenkin hyvien asioiden vuoksi niitä veroja maksaa mielellään. Kiitos sinulle Helsingin kaupungin työmies Mellunmäen hiekkakentällä! Näiden juttujen vuoksi niitä veroja mielellään maksaa. Kiitos.

Vierailija

Asuttiin saaressa, isä kalastaja, äiti möi saaliit torilla. Säätiedotuksen kuuntelu oli päivittäinen rituaali, sitä kuunneltiin hartaasti. Sen lisäksi tuli viiden vuorokauden ennuste, sitä ei saatu unohtaa. Kalaonni on kiinni tuulen suunnasta, ja talvikalastus pakkasen kovuudesta ja lumen määrästä. Kuljin isän mukana pienestä pitäen, ja kai pulkassa istuessani talvipakkasella imeskelin jääkimpaleita.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat