Kaikki masentuneet eivät jaksa hakea apua – eikä se ole heidän vikansa

Miten käy heille, jotka eivät jaksa edes nousta sängystä?

TÄTÄ MIELTÄ. Masennus voi lamauttaa toimintakyvyn ja itsetunnon. Kaikilla tarvitsevilla ei ole tarpeeksi voimia hakea apua, kirjoittaa Emmi Laukkanen.Lue koko juttu

Kaikki masentuneet eivät jaksa hakea apua – eikä se ole heidän vikansa

Kommentit (2)

Ahtisaaren linjoilla!

Kuinkahan moni työttömyyskortistossa on tällainen ihminen? Ja nyt tämä aivan toisessa lahkolaisten utopiassa elävä pääministeri suosii kaiken maailman tehotoimia kun tilanne pitäisi olla aivan päinvastainen, etsivää aikuistyötä! Merkelin talutusnuorassa Suomi on EU:n myötä ja meistä yritetään tehdä mallimaata keinoja kaihtamatta. Onko pääministerillämme ns. maalaisena noin huono itsetunto että heikompiosaisia ei auteta?

  • ylös 12
  • alas 5
Vierailija

Ei kannata olla liian empaattinen tässä maailmassa. Kannattaa keskittyä tyystin omiin tarpeisiin, maksaa niistä palveluksista joita saa ja sulkea silmänsä. Varmana välttää masennuksen.

Koululaitos alas, sillä yhdenmukaistava opetus on otollisinta kasvualustaa kiusaamiselle sen lukemattomine haittavaikutuksineen, jotka pitkällä tähtäimellä pitävät yllä yhteiskunnan ongelmia. Kilpailu rikkoo yhteyden ja yksinäisyys on myrkkyä. Yksilössä on voimaa, mutta joukossa se moninkertaistuu.

Tiedän siis jotakin, mikä auttaisi tätä yhteiskuntaa voimaan paremmin, mutta jos teistä noin moni on samassa jamassa kuin minä, hommasta ei tule mitään. Ainakaan vähään aikaan.

Tsemppiä kaikille masentuneille, yritetään repäistä, vaikka siihen menisi 15 vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat