Laitatko täytettä tortun alle vai päälle? On myös kolmas tapa!

Laitatko täytettä tortun alle vai päälle? On myös kolmas tapa!

Luumuhillon (tai omenamarmeladin, suklaakonvehdin, suolaisen täytteen, vihreän kuulan tai mistä nyt pitääkin) voi laittaa joulutorttuun ainakin kahdella tapaa: sakaroiden alle tai päälle. Jotkut suosivat molempi parempi -tekniikkaa.

Jouluntortun täytteen sijainti herättää vahvoja mielipiteitä. Nyt selvitämme, mikä tapa – hillo sakaroiden alla vai päällä vai sekä että – on enemmän Kodin Kuvalehden lukijoiden mieleen.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ellu-mummo kirjoitti:
Torttu näyttää wiineriltä, jos laittaa hillon päälle. Luumuhillo alle ja siivekkeet yhteen hammastikulla paiston ajaksi.

Hei nimimerkki Ellu-mummo, totta, tuleehan siitä vähän wiinerin näköinen! Tuo hammastikkuvinkki onkin hyvä. Se ei taida ehtiä palaa, kun on niin vähän aikaa uunissa, vai mitä?

nuuka

Arja - Kodin Kuvalehti kirjoitti:
Ellu-mummo kirjoitti:
Torttu näyttää wiineriltä, jos laittaa hillon päälle. Luumuhillo alle ja siivekkeet yhteen hammastikulla paiston ajaksi.

Hei nimimerkki Ellu-mummo, totta, tuleehan siitä vähän wiinerin näköinen! Tuo hammastikkuvinkki onkin hyvä. Se ei taida ehtiä palaa, kun on niin vähän aikaa uunissa, vai mitä?

Coktail-tikku kestää paremmin, on kovempi. Säästäväinen voi jopa puolittaa kun kumpikin pää terävä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat