Lukijan kirje: Opettajan paljastavat vaatteet hämmensivät

En silloin ajatellut englanninopen harrastavan seksuaalista häirintää. Nyt aikuisena ajattelen, että opettaja käyttäytyi huonosti.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Opettajan paljastavat vaatteet hämmensivät

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä nainen tuollaiset tilanteet huomaa, vaikkei olisikaan huomaavinaan. Huomasi ja tykkäsi tekemästään vaikutuksesta, arvelen.

Vierailija

No voi hellanlettas taas tätäkin kirjoitusta. Burkhat niskaan enkunopeille ja kaikille muillekin naisille niin ei tarvitse jonkun hormonihirviöiden kärsiä heidän olemassaolostaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Järjen käyttö ei ole kielletty...

Voi hyvät hyssyrät! Onhan sitä nyt muitakin vaihtoehtoja kuin burkha ja napaan asti avoin kaula-aukko!

Komppaan JoonaKoota. Itselläni oli kouluaikana melkein vastaava kokemus. Pojat nyt vain ovat tuossa murrosiän vaiheessa siinä tilassa, että viisas opettaja miettii tarkkaan pukeutumisensa.

Eihän se ole naisilta pois eikä naisia vastaan, jos perää tervettä järkeä!

Miksi nykyään aina teilataan keskustelun yrityskin, jos se koskee naisia. Toisaalta kaikki vaahtoavat meetoota, mutta keskustelu torpataan heti, kuten yllä oleva vierailija teki hellanlettastelullaan.

Minä uskon, että provosoivan ajattelemattomasti käyttäytynyt englanninopettaja tosiaan varasti JoonaKoolta yhden vuoden elämästä, siis opiskelumielessä. JoonaKoon tarina täyttää kaikki seksuaalisen häirinnän tuntomerkit.

Eläkeläinen

Minusta kaikissa työpaikoissa pitäisi pukeutua asiallisesti. siisti, asiallinen ja tietenkin mielellään tyylikäs ,pukeutuminen ei provosois ketään.. Juhlat Tms. ovat sitten eri asia.

Terrttu

Millä tavalla pukeutuminen voi olla seksuaalista häirintää? Ulkona on pilvin pimein väkeä jotka kiihottuu milloin mistäkin. Joku saa kiksejä sairaanhoitajan univormusta, toisella on jalkafetissi, kolmas haluaa seksiä rillipäiden kanssa. Tosiasia on että sun on vaan elettävä ihmisten kanssa ihmisiks vaikka ajatukset sitten harhailisi. Saipahan kokemusta itsehillinnästä ihan kaksin käsin. Elukoitahan miehet on jos ne lamaantuu paljaan ihon näkemisestä.

Vierailija

Ajattelen että opettaja oli ehkä niin nuori ettei osannut ajatella asiaa 13 vuotiaan pojan oppimisen häiriintymisen näkökulmasta. Ei varmaankaan tahallaan aiheuttanut häiriötä. Toisaalta koulun vastuuhenkilöiden olisi pitänyt puuttua asiaan ja opastaa, jos pukeutuminen oli epäsopivaa opettajan rooliin. Lisäksi jos oppilaan opintomenestys heikkeni se olisi tullut ottaa keskusteluun ja selvittää mistä johtuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat