25 merkkiä, joista tiedät olevasi naapurikyylä

Suomen tunnetuin (ja rakastetuin) naapurikyylä on tietenkin Salattujen elämien Ulla Taalasmaa.

Paheksut, jos joku on istunut paikallesi pihakeinuun, ja 24 muuta merkkiä, joista tiedät olevasi naapurikyylä. Kuinka moni kohdista sopii sinuun?Lue koko juttu

25 merkkiä, joista tiedät olevasi naapurikyylä

Kommentit (4)

Vanhuus tulee yksin

No onhan tuossa elämänsisältöä...jos ei oma elämä tarjoa enää mitään, eikä pääse minnekään, eikä kukaan koskaan tule käymään, eikä edes soita...

Vierailija

Juu, asuttiin me aikoinaan kerrostalossa ja yks naapurinrouva aina selitti että "ei hän juorua, mutta sellaisen jutun hän kuuli...", yritä siinä sitten pitää naama peruslukemilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä taas yksi naapuri luuli että joku muu käyttää hänen sähköään (just kuten Reinikaisessa) ja toinen naapurikyylä kaikille sitä naureskeli.

Vierailija

Eipä noista pitäisi ärsyyntyä, mutta ottaahan se päähän kun keksitään kaikkia paikkaansapitämättömiä legendoja naapureista jotka tekevät paljon jotain tai ovat tekemättä vaikka mitään. Liikkuvat paljon ulkona tai ovat paljon sisällä. Tekevät vuorotöitä tai ovat työttömiä.. Kaikesta saa aina keksittyä mitä muhkeimpia juttuja ja useinhan sitten, jos on jotain vähän MUKA erikoista niin ajatellaan ensimmäiseksi, että jokin naapureista on hullu/narsisti/vaimonhakkaaja/katuh../strippari/skitsofrenikko... Jos ei tiedetä niin keksitään! Näin ainakin meillä. Yksi hauskimpien mummeleiden joukossa talossamme aina hokee kaikille kuinka hän elää omaa elämäänsä ja häntä ei kiinnosta naapureiden asiat. Silti aina pitää sanoa ja todistella tätä sen jälkeen, kun on ensin juorunnut ja arvuutellut ;) 

Taloyhtiöissä joissa asuu nuorempaa väkeä enemmän ei tätä ole. Meillä on enimmäkseen lapsiperheitä, nuorehkoja ja keski-ikäisiä sekä vanhoja. Painottuu sinne keski-ikäisiin ja vanhoihin eniten ja sen kyllä huomaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat