10 syytä, miksi lähihoitajat ovat korvaamattomia

10 syytä, miksi lähihoitajat ovat korvaamattomia

Monelle lähihoitajan kosketus on päivän tai viikon ainoa.

Hän ei tee itsestään numeroa. Hän puurtaa pienellä palkalla ja toivoo, että ehtisi kiireessäkin koskettaa yksinäistä hellästi. Listasimme 10 syytä, joiden vuoksi lähihoitajat tekevät Suomesta paremman paikan.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lähihoitaja akuutti sairaala

Hieno kirjoitettu!!! Puuttuu vain ne omaiset joiden kanssa on nykyisin vaikeaa kun on " paha olla" ja kun syyllisyys painaa menneistä vuosista!

Kiitos kivasta palautteesta! Juttuun haastatellut lähihoitajat kuvasivat varmasti työtään oikein osuvasti - ja toimittajamme Anna kirjoitti myös jutun, joka sai meille täällä toimituksessakin monelle tipan linssiin. Kiitos jokaiselle hoitotyötä tekevälle, teette arvokasta työtä!

Pettynyt omaishoitaja

Kaunis kuvaus lähihoitajan työstä. Kommentoijat olivat ilmeisesti myös hoitoalalla. En omasta kokemuksesta voi mitenkään olla samaa mieltä enkä voi yhtyä tuohon hymistelyyn. Oma kokemukseni on kiireinen, saamaton, osaamaton, tympeä lähihoitaja, joka pyörähtää ovella  kysymässä "oliko jotain?" ja kääntyy lähteäkseen.    

Lähihoitaja

Onkohan sinulla nyt ihan oikeasti kaikki lähihoitajat mielestäsi tuollaisia miksi kuvaat? Onkohan sinulla vain itselläsi nyt huono omatunto jostain menneestä, mistä et saa nyt enää korvausta menetetystä? On aika uskomatonta että koet noin! Surullista! 

lähihoitaja

Niin totta nämä kaikki asiat, mutta palkkaa maksetaan kunnissa vähin mahdollinen, kunnissa 2179 ja yksityisillä jopa 300 e vähemmän eivätkä jhl ja super liitot tee mitään...että näin. Lähihoitajan työ kunniaan mutta rahalla pitää lähihoitajankin laskut maksaa ja kaupassa käydä.

ettei totuus unohtuisi

Lähihoitajan palkka on huonompi kuin laitoshuoltajan(siistijä), konttoristin, kaikista kauniista ja hyvistä lähihoitajan työtehtävistä ajatellaan kauniisti mutta mitä olisit valmis näistä tehtävistä maksamaan jos omaisesi tarvitsisi laitospaikkaa.

Asiakkaan näkökulma

Joku kuvauksen kaltainen lähihoitaja saattaa ollakin ehkä olemassa. Valitettavasti asiakkaan näkökulmasta lähihoitajat ovat osoittautuneet varsin koviksi kiukuttelemaan, jättävät heidän työtehtäviinsä kuuluvia töitä kokonaan hoitamatta ja ovat muutenkin epäluotettavia. Pahimmillaan ovat syyllistyneet potilastietojenurkintarikokseen, rikkoneet vaitiolovelvollisuutta ja salassapitovelvollisuutta levittäen asiakkaan tietoja muille ulkopuolisille ja aiheuttaneet asiakkaalle todellista haittaa ja paljon mielipahaa. Ammattitaidottomuus on yksi heidän valitettava ominaisuutensa. 

Vierailija

voihan sitä olla juuri tuollainen hoitsu vieraille olla mut omat vanhukset unohtuu ,käydään pari-kolme kertaa vuodessa kyläilemässä ja sit muistetaan kun omien lasten syntymäpäivät lähestyvät niitä lahjojahan toivotaan vaikka ei muuten ei välitetä eikä olla yhteyksissä

Black Rose

Esimieheni savusti ja mustamaalasi minut ulos kotihoidosta. Jossa olin useamman vuoden töissä. Tällä hetkellä olen hyvilläni kun pääsin sieltä pois. Silloin en ollut. Puoleentoista vuoteen en hänen takiaan päässyt mihinkään yksikköön töihin.Tämä tapahtui Joensuun kotihoidossa. Sain lopulta paremman työn,jossa minua pidettiin ihmisenä ja kohtelu oli toisenlaista. Toivottavasti saat vielä ansiosi mukaan kaikesta siitä, mitä sain kärsiä vuoksesi ja et tule pimeällä kadulla vastaan!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat