gradua tekemässä

Oletko omasta tahdostasi lapseton ja halukas kertomaan tarinasi vapaaehtoisesta lapsettomuudestasi? Miten ja milloin päätöksesi vapaaehtoisesta lapsettomuudesta syntyi? Millaiset asiat koit tärkeäksi päätöstä tehdessäsi? Millaisia kokemuksia sinulla on lapsista ja vaikuttivatko nämä kokemukset päätökseesi pysyä lapsettomana? Mitä ajattelet vanhemmuudesta ja perhe-elämästä? Entä perheestä? Oletko kohdannut tilanteita, joissa sinulta on odotettu päätöksesi perustelemista? Mitä vapaaehtoinen lapsettomuus on tuonut elämääsi?

Olen Laura Autio ja teen pro gradu-tutkielmaani kasvatustieteiden laitoksella Jyväskylän yliopistossa. Tutkielmaani ohjaa yliopistotutkija Eija Sevón. Tutkielmani tarkoituksena on kerätä tietoa vapaaehtoisesta lapsettomuudesta lapseen, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liitettyjen merkitysten näkökulmasta. Toivoisin sinun osallistuvan tutkimukseeni kirjoittamalla oman tarinasi vapaaehtoisesta lapsettomuudestasi. Voit kirjoittaa täysin vapaamuotoisesti tai käyttää apuna alussa olevia kysymyksiä. Liitä kirjoitelmasi mukaan sukupuolesi, ikäsi ja ammattisi. Jokainen tarina on arvokas, ja odotan juuri sinun tarinaasi innolla!

Kirjoitelmaasi käsitellään luottamuksellisesti ja nimettömyytesi taataan. Kirjoitelmasi pysyy ainoastaan tutkimuksen tekijän käytössä, ja sitä säilytetään niin, ettei muilla osapuolilla ole mahdollisuutta päästä siihen käsiksi. Kirjoitelmaasi käytetään vain tätä tutkimusta varten, ja se hävitetään tutkimuksen valmistuttua.

Toivon saavani kirjoitelmasi viimeistään 25.2.2018. Voit palauttaa kirjoitelmasi lähettämällä sen sähköpostilla osoitteeseen laura.s.autio@student.jyu.fi. Jos haluat lähettää kirjoitelmasi täysin nimettömästi, voit palauttaa kirjoitelmasi erillisenä Word- tai PDF-tiedostona osoitteeseen https://link.webropolsurveys.com/S/3909BB2DC8F8CB05

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tutkielmasta, otathan rohkeasti yhteyttä. Kiitos jo etukäteen, että olet mukana tuottamassa uutta ja tärkeää tietoa vapaaehtoisesta lapsettomuudesta.
Mukavaa keväänodotusta!

Ystävällisin terveisin,

kasvatustieteen maisteriopiskelija
Laura Autio
Kasvatustieteiden laitos
Jyväskylän yliopisto
laura.s.autio@student.jyu.fi

pro gradu-tutkielman ohjaaja
Eija Sevón
Kasvatustieteiden laitos
Jyväskylän yliopisto
eija.sevon@jyu.fi

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat