”Kohtuullinen kyläilyaika on kaksi tuntia” – mitä tehdä, jos vieraat eivät tajua lähteä?

Joskus vieraiden seura uuvuttaa. ”Kutsun hyvin harvoin ihmisiä kotiini, sillä olen kotona itsekin harvoin ja kaipaan silloin omaa rauhaa. Mielestäni on kiusallista, jos vieras ei ymmärrä lähteä, vaikka ilmapiiri on väsähtänyt”, yksi KK:n kyselyn vastaajista kertoo.

Siinä se istuu sohvassa vieläkin, vaikka puhuttava on loppunut aikaa sitten. Tajuaisikohan poistumisvihjeen, jos aloittaisin iltatoimet?Lue koko juttu

”Kohtuullinen kyläilyaika on kaksi tuntia” – mitä tehdä, jos vieraat eivät tajua lähteä?

Kommentit (7)

Introvertti

Vieras joka jostain syystä pitää minusta ja tajua että en koe samoin. Olin kerran ystävällinen ja hän ymmärsi sen väärin. Otti selvää missä asun ja oli jo ovella tulossa kylään. Viipyi yli neljä tuntia. Ärsytti kun ei mistään vihjeestä tajunnut lähteä kotiinsa. No nyt en avaa ovea enkä muuta tee kun moikkaan. Mutta en halua pysähtyä edes juttelemaan eikä kiinnosta edes mitä hänelle kuuluu. Vieras joka yritti väkisin tulla elämääni sai minut kananlihalle. Onneksi ei tarvitse päästää elämääni tällaisia tyrkkyjä ja iilimato ja.

Vierailija

kun kyllästyy,niin kysyy vierailta.monenkohan minuutin päästä olisitte kotonanne,jos nyt heti lähtisitte ???

  • ylös 8
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yks nuorilikka Stadista

Oikeat kaverit saa olla kylässä vaikka yötä sillä ehdolla, että on ihmisiksi ja noudattaa sääntöjä. Puolituttuja en päästä edes sisälle, vaan tapailen mieluummin julkisessa paikassa. Tämä koskee varsinkin miehiä, koska olen kokenut niistä sen verran harmia. Monet miehet jotka ovat luokseni tulleet, joko omasta tai niitten tahdosta, ovat olleet erittäin epäkunnioittavia talon emäntää, mua, kohtaan. Pahimmat olisivat halunneet naida mun kanssa ja yhdenkin tapauksen jouduin lopulta tönäsemään ovesta ulos ja ovi sitten paiskoten kiinni.

Vierailija

Kysyn vierailta, että monenkohan aikaan olisitte kotonanne, jos nyt lähtisitte !!!

Vierailija

Ilmoittamatta ei saa toisen luokse mennä. Jos minulta kysytään, saisko tulla vierailulle. Ette varmaan tule ja sillä siisti, prrrrkele!

Kaija K

Pahinta ovat sellaiset ihmiset jotka eivät ymmärrä, että jos ovikellon soiton jälkeen ei avata ovea niin siirrytään makuuhuoneen ikkunan taakse kolkuttamaan. Jos talo on pimeä pitäisi ymmärtää lähteä liukkaasti pois pihasta. Olen ottanut sen linjan että minun täytyy etukäteen tietää jos joku on tulossa, muuten en avaa ovea. Ravintolat saavat valita asiakkaansa samoin yksityinen ihminen vieraansa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat