13 pelkoa, jotka valvottivat 1980-luvun lapsia – kammositko sinäkin ufoja ja poliota?

Pelättiinkö ennen enemmän kuin nykyään? Siltä vaikuttaa, kun muistelee 1970–80-luvun lasten ja nuorten pelkoja. Samat asiat traumatisoivat kokonaisia sukupolvia.Lue koko juttu

13 pelkoa, jotka valvottivat 1980-luvun lapsia – kammositko sinäkin ufoja ja poliota?

Kommentit (13)

Vierailija

tästä puuttuu taisteluplaneetta galaktica ja cylonit sekä triffidien kapina. Apua!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija kirjoitti:
tästä puuttuu taisteluplaneetta galaktica ja cylonit sekä triffidien kapina. Apua!!!

Hei Vierailija, todellakin, cylonit olivat hirveitä!! :-D Miten saatoimmekaan heidät unohtaa?!

PekkaKana

Jostain syystä itseä pelotti tietoiskun alku, missä pimeässä käsi napsautti sormia ja sitten käteen ilmestyi liekki. :D

  • ylös 33
  • alas 9
Vierailija

Näkymätön mies, six million dollar man. 

Kasperi oli kauhea isoine nenineen -70 luvulla, vai olikohan se jo -60 luvulla.

Vierailija

1980-luvun alussa syntyneenä pelkäsin näistä Pelle Hermannia, UFOja ja Tsernobylia. Näiden lisäksi vuosikymmenen lopulla ja 1990-luvun alussa peloteltiin namusedillä, jotka aina ajoivat jollakin tietyn merkkisellä autolla.

Lisäksi pelättiin heikkoja jäitä, rattijuoppoja (syystäkin) ja tietenkin kummituksia.

kauhufaninykyäänkin

Hmm..Olof palmen murhaajan oletettu kuva, Jammu-setää kun olin samanikäinen kuin ne murhatut tytöt. Aids ja että se tarttuu kondomeista siis ihan ala-asteikäisenä..mistäköhän senkin kuulin? Noidan käsikirjaa luettuani ja kauhuleffoja katellessani taas jostain kumman syystä niin ainakin niitä kummituksia, eläviä pahoja nukkeja ja tietysti sitä leijailevaa sinistä veristä päätä nukkuessani. En halunnu vahingossakaan avata öisin silmiäni.

Vierailija

Pelkäsin kummituksia. Ufoista tai ydinaseista en pienenä tiennyt paljon mitään enkä osannut pelätä niitä. Hieman isompana nekin pelottivat, mutta silloin elettiin jo 90-lukua.

Vierailija

Ufot eli avaruususkonnot ovat 1960-luvulla Neuvostoliitossa keksitty keino kommunistiseen maailmanvalloitukseen. Ufouskontoon kuuluu niin rauhanuskontoa kuin myös sotaisaa tähtiensota uskontoa. Nykyajan Reptiliaanitaru on uusi muoto tästä Neuvostoliiton keksimästä avaruususkonnonsta.

Reptiliaani ovat Venäjällä keksitty satu ihmiskunnan alistamiseksi Venäjän valtaan, Toisaalla Reptiliaanin kanssa sopimuksen tekevä henkilö suostuu Venäjämieliseen yhteistyöhön. Tarinan toisessa versiossa reptiliaanit hallitsevat yhdysvaltoja ja Venäjä pelastaa maailman heiltä. Koko ufotaruun ei kannara uskoa lainkaan.

Vierailija

Suomessa maalitetaan lääkeyhtiöiden ja koekeilujen uhreja. 1970-luvulla käytettyjen Epilepsalääkkeitä käyttäneiden äitien lapset ovat näitä maalituksen uhreja. Heitä maalitetaan ilkeämielisillä ja suorastaan tappavilla juoruilla jotta lääkeytiöt välttyisivät korvauksilta. Elossa heitä ei nykypäivänä ole montaakaan.

Kyseiset Epilepsialääkkeet ovat todennäköisesti keksittyjä Neuvostoliitossa ja tästä syystä näiden "lasten" perässä saattaa olla tehokas tappajakoneisto. Joskus tämä koneisto toimii maalittmalla kuten minun tapauksessani on käynyt tai sitten suoraan murhaamalla. Moni murha on suoritettu myrkyttämällä. Tao maalituskkonieston provosoimalla tappelulla.

Tällaisella lapsella on usein kallonepämuodostuma jollaisen omaavan väitetään hellivän mielessään perversioita. Näin siis maalituslaitos väittää. Tämä titetenkin on täyttä valetta. He ovat synnynnäisesti aivan normaaleja ihmisiä kuten minäkin mutta usein heidän psyykensä on vereslihalle kiusattuja. Apuna tässä rääkkäämisaessä on voitu käyttää huumausaineita. Täsät syystä he saattavat olla tietyissä tilanteissa agressiivisia käytökseltään tai puheiltaan mikäli heitä alkaa kuulustelemaan. Oma elämäni alkaa olla maalituslaitkosen takia lopuillaan täällä pääkaupunkisudullakin ja siksi kerron tarinani sosiaaliseen mediaan jotta voisin auttaa jotain kohtalotovereitani. 

Toivon tietoisuuttä tästä asiasta levitettävävän eteenpäin. Jopa Pasilan poliisilaitos on jo kääntynyt monia meitä vastaan tämän maailtuslaitoksen toiminnan takia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat