Jyke

Miltei jokainen suomalainen on sitä mieltä, ettei perintöveroa tarvita enää. Olen samaa mieltä, jokainen meistä on maksanut veronsa jo kertaalleen yhteiskunnalle kerätessään omaisuuttaan tai jopa useampaan kertaan erilaisin maksuin. Perintövero joutaa samaan romukoppaan varallisuusveron seuraksi. Jokainen saa käyttää omat rahansa eläessään kuten haluaa. Säästää, matkustella, viettää kulutusjuhlaa tai jopa pelata kasinolla yhdessä illassa. Tuntuu vain, että säästäminen on näistä vielä huonoin vaihtoehto, sillä on vieläkin rikollista omistaa omaisuutta Suomessa.
Nyt Suomi aitoon kasvuun ja päästään hallituksen KIKY;stä eroon. Kansalaisaloite.fi sivulla on Perintö- ja lahjaverosta luopumisen aloite, lisää nyt oma nimesi, jo yli 22 000 nimeä. Saamme myös paluumuuttajia Portugalista Suomeen ja kenties ulkomaille muuttaneita urheilijoita perheineen.

Perintöveroa ei ole Virossa, Ruotsissa, Norjassa tai edes Venäjällä.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2665

  • ylös 3
  • alas 3

Kommentit (2)

Mökki ja kämppä

Varokaa mitä toivotte siinä adressissa. Ruotsin perintöveron korvaa myytäessä luovutusvoittovero ja se on keskikokoisissa perinnöissä kovempi kuin perintövero. Siis jos omaisuutta haluaa myydä. Kannattaa tutkia ennen kuin hutkii nimensä siihen adressiin.

Vierailija

Perintövaro tulee säilyttää ja jopa nostaa. Se on perijälle ilmaista ja ylimääräistä rahaa. Millä rahoitetaan hyvinvointipalvelut; koulutus,terveydenhuolto,tieverkosto jne.,kun kukaan ei haluaisi maksaa veroja siis nemustikoita kenellä on mistä maksaa.Suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle jää vaötavasti perintöä ja täältä on hyvä ottaa veroja. Kyllä niistä jää vielä perillisillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat