Tiesitkö, että kahvinkeitin pitäisi pikapuhdistaa kerran viikossa? Muista myös etikkakikka!

Puhdas kannu, parempi kahvi, vai miten se sanonta nyt menikään.

Saat kahvistasi vielä parempaa, jos huollat kahvinkeitintä edes vähän enemmän. Marttojen kotitalousneuvoja antaa helpot ohjeet.Lue koko juttu

Tiesitkö, että kahvinkeitin pitäisi pikapuhdistaa kerran viikossa? Muista myös etikkakikka!

Kommentit (2)

Maria, huithapeli

Marttojen neuvojen verbit ovat aina köykäisiä: huuhtaise, pyyhkäise, ikään kuin hommat sujuisivat tuosta vain, vasemmalla kädellä. Mutta tosiasia on että siivoaminen ja muu puhdistustyö on köykäistä vain martoille ja muille synnynnäisiälle siivoajille. Kun ajattelenkin mokomia töitä, verenpaine nousee. Pahimmillaan olen joutunut ottamaan beetasalpaajan, että selviän työstä ehjin nahoin.

  • ylös 33
  • alas 16
kemisti-fyysikko

Se kuuman etikkaveden kierrätys ei ehkä ole hyväksi sen koommin keittimelle kuin keittäjällekään: etikka on hapanta ja poistaa keittimen putkista kalkkia ja samalla syödä rouskuttaa keittimen alumiiniosia. Alumiinihan johtaa hyvin lämpöä, siksi sitä käytetään vettä lämmittävissä putkissa. Alumiini tuskin on hyödyllistä joutuessaan ihmiskehoon. Ainakin ennen armeijassa piti hinkata alumiiniset kenttäpakit sisältä kiiltäviksi. Fuskasin, sain tehdä homman uudestaan, fuskasin toistamiseen, meni armosta läpi, vaikka alumiini ei kiiltänytkään. Alumiinin pinnan himmeys johtuu alumiinioksidista, joka on alumiinia kovempaa ja suojaa alla olevaa metallia. 

  • ylös 16
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat