3 pakkastalven avainkokemusta, jotka kaikki keski-ikäiset muistavat

Tätä ikiaikaista perinnettä on pakko jatkaa!

Lapsena pakkaspäivät olivat mahtavia! Sai kokeilla, kuinka kieli tarttuu mattotelineeseen, ja tuntea, kuinka märät hiukset jäätyvät koppuroiksi uimahallireissuilla.Lue koko juttu

Kommentit (7)

"Kuopus"

Kovalla pakkasella oli ulkosaunan eteinenkin jäätävän kylmä. Äiti toi pyyhkeen ja viltin saunan lauteille lämpiämään, kun olin valmis ja isä kantoi sisälle lämpimiin käärittynä. Isompana mentiin siskojen kanssa löylystä kieriskelemään lumihankeen.
Hiihtämään sattoi hyvin mennä -22 asteeseen saakka. Varpaat ja naama jäässä sieltä tultiin. Pönttöuunin lämmössä kun lämmitteli jäisiä varpaita, se kirveli kutkuttavasti.

Vierailija

Tunne, kun kengänvarresta pääsi lumi sisään ja vähitellen sulavesi kasteli villasukat ja kohmetti koko jalkaterän! Sitten se tunne, kun pääsi pakkasesta sisälle ja vettyneet sukat riisuttiin. Ja se paras tunne, kun äiti otti kylmät ja nihkeät varpaat lämpimien käsiensä väliin.

Jari70

No tottakai keilellä piti kokeilla mini auton oven kahvaa. No siinä kun 5 min niska mutkalla ootteli isää pelastamaan niin uskoin kerrasta et kieli todella tarttuu metalliin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat