Nettihuijarin uhri Elina, 58: ”Vaikeinta oli suru siitä, että menetin ihmisen, jota olin jo rakastanut”

Kun Elina Juusola lähetti kuvansa Stephenille, mies kirjoitti kuvan kirkastavan hänen päivänsä. ”Vannon, että rakastan sinua aina ja huolehdin sinusta, kohtelen sinua kunnioituksella ja teen sinut aina onnelliseksi.”

Elina ehti rakastua deittisivustolta löytämäänsä mieheen ja lähettää tälle rahaa, ennen kuin tajusi joutuneensa nettihuijarin uhriksi.Lue koko juttu

Nettihuijarin uhri Elina, 58: ”Vaikeinta oli suru siitä, että menetin ihmisen, jota olin jo rakastanut”

Kommentit (6)

Vierailija

Kivasti kirjoitettu juttu tuosta aiheesta. Eihän se itsensä syyttely mitään auta, ja uhri sentään tässä hävisi vain 1 500 euroa. Jotkut höynäytetyt ovat syytäneet kymppitonneja huijareille ennen kuin mikään hälytyskello soi.

Näitä amerikkalaisia majureita taitaa iso osa huijareista olla. Mikä on liian hyvää ollakseen totta, ei yleensä ole totta.

  • ylös 28
  • alas 3
Vanha Kanttura

Minua kyllä ihmetyttää, että vieläkin mennään siihen samaan halpaan näiden valeupseerien kanssa. Facebookissa näitä löytyy pilvin pimein. Tuo oli niin klassinen tapaus. Kaikkein yleisin huijaus on upseeri jumissa joko Afganistanissa tai muussa vastaavassa paikassa. Toiseksi, ei siellä kukaan ilman rahaa ole tai mahdollisuutta lähettää rahaa mihin tahansa. Myös jokaisen pitäisi tajuta, että jos uusi tuttavuus alkaa heti pyytää rahaa johonkin, se on huijaus. Sataprosenttisesti. Olen itse ns. uusiosinkku mutta ei tulisi mieleenkään lähetellä rahoja tuntemattomille. Miksi edes puuttuva Skype-video ei saa epäilyksiä heräämään. Oliko tyypillä edes oikeanlainen englannin aksentti? Australiassa asuvan pitäisi tunnistaa. 

  • ylös 26
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisko 66v

Huijari on tavallaan tärkeäkin tietolähde omista tarpeistamme.
Tottakai tarvitsemme huolenpitoa ja kunnioitusta sekä hellää kohtaamista. Kaikki ihmiset tarvitsevat syvimmiltään näitä samoja
asioita, jos eivät ole ihan vinksahtaneita.
Kuuntele siis huijarin viesti tarkkaan!! Näin tutustut itseesi. Sitten:
Älä ulkoista huolenpitoa,arvostavaa ja lempeää itsesi kohtelua huija-
rille. Ole itse itsellesi rakastava isä ja äiti. Et tarvitse myöskään huijareita jankuttamaan , että olet kaunis. Katso peiliin, jokainen meistä on Luojan taideteos . Näe ja iloitse!

  • ylös 19
  • alas 2
Full screen

Kuvat talteen tilinumerot ja prepaid myös.
Treffipalstoilla kroonisia huijareita.

Astuu varpaille saa ihmisiä jäljittämään. Joku voi maksaa löytämisestä enemmän kuin menetti. Toiset porukalla, viranomaisille vihjeitä tukihuijareista.

Hyvä harrastus etsiä niitä. Omat jutut niiden käyttämiseen. Googlaa puhelin. Googlaa nimi ja vastuuhenkilöt. Ytj. Fi löytyy yritystiedot. Fonectan yms. Linnaan ne päätyy parempi että ennemmin.

Rohkeimmat tapaa ja kuvaa. Tai liittoutuu. Sitten tiedot viranomaisille

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat