Makeisiin leivonnaisiin laitetaan usein suolaa – nyt selviää, mihin sitä tarvitaan

Makeisiin leivonnaisiin laitetaan usein suolaa – nyt selviää, mihin sitä tarvitaan

Sormisuola on näiden keksien salaisuus.

Suola makeissa leivonnaisissa on kuin sokeri tomaattikastikkeessa: kun sen makua ei erota, määrä on sopiva. Ilman sitä monen leivonnaisen herkullisuus jäisi puolitiehen.Lue koko juttu

Kommentit (2)

hkky

En käytä suolaa lettutaikinassa. Letut tuntuvat menevän hyvin "kaupaksi". On selvä, että sokerilla ja suolalla saadaan ihmisen suuta miellyttävää makua. Jopa niin, että paljon suolaa maistuu hyvälle. Mutta on erikoista, että suolaa on joka paikassa kuten myös sokeria. Jos leipätaikinaan laitetaan  2- 4 prosenttia suolaa, on se aika paljon.

Vierailija

Ehdottomasti lettuihin ja puuroon suolaa!
Suola tuo maut esiin.
Letut ja puuro eivät maistu miltään vaan yököttävät ilman suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat