Ex-kiekkotähti Sami Helenius salamarakastumisesta: ”Tapahtui jotain ihmeellistä”

Sami Helenius pyörittää Stina-vaimonsa kanssa seitsenhenkistä uusperhettä.

Sami Helenius tuli tunnetuksi NHL-kaukaloiden tappelijana. Kiekkouransa jälkeen hänestä tuli yläasteen rento puukäsityön opettaja. Kolme vuotta sitten yksityiselämässä tapahtui täystyrmäys. ”Tuntui, että edessäni on vuosisadan rakkaustarina, mutta mietin, voisiko sillä olla onnellista loppua.”...Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

”Kesällä nostin kädet pystyyn. Kerroin vaimolle, että tällainen tapaus: olen rakastunut. Olin ollut vaimoni kanssa naimisissa yli 20 vuotta.”

Kiva.

Surullista

Ajattelin ensin että voi kun kiva tarina, kunnes luin tuon lauseen jossa ihan ikään kuin sivulauseessa tuodaan esille että niin hän siis jätti oman vaimonsa ja hajotti lastensa ydinperheen tällä salamarakastumisellaan. Muutti tarinan luonteen aika kurjaksi. Itsensä kannalta voi olla onnellinen loppu mutta lastensa ja lastensa äidin kannalta tuskin. No toivottavasti kestää sillä on varmaankin saanut aika lailla tuhoa aikaiseksi tässä oman onnensa tavoittelussaan.

Pettämistä rakkauden nimissä

Miten oman puolison pettämisestä tehdään nykyisin "kaunista", kun se rakkaus vaan tuli... Ensin piti ymmärtää Minkkistä, nyt Heleniusta, jota kukaan ei olisi enää muistanut. Mukavaa luettavaa petetyille puolisoille.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat