Ihan kuin Napolissa! Näin teet maailman parhaan pizzan

klo 13:16 | 13.4.2018
Juuri nyt himoitsemme pizzaa, jossa on ohut pohja ja niukasti täytettä – kuten pizzan syntysijoilla Napolissa. Se onnistuu myös kotikeittiössä.Lue koko juttu
Juuri nyt himoitsemme pizzaa, jossa on ohut pohja ja niukasti täytettä – kuten pizzan syntysijoilla Napolissa. Se onnistuu myös kotikeittiössä.Lue koko juttu
Ladataan...
Fazerin pizzapullilla tulee tehtyä monesti arkipizzaa sähköuunissa. Itse tehty tomaattikastike San Marzano -tomaateista. Ens viikolla kans testiin tämmänen uus pizzakivi: https://pizzatarvike.fi/pizzatarvikkeet/pizzakivi-bakstehelle/, kun tähän mennessä oon paistanu vaan käännetyn pellin päällä ja leikkuulauta pizzalapiona :)