Parhaat neuvot ikkunanpesuun – muista helppo etikkakikka ja suodatinpussiniksi!

Valoa näkyvissä! Yksi vinkki: joko pysty- tai vaakavedoilla se kuivaus, kiitos.

Oletko jo katsellut ikkunoitasi sillä silmällä? Ikkunanpesun kulta-aika on pian. Tiedätkö, miksi ikkunanpesussa kannattaa käyttää etikkaa, sanomalehteä ja suodatinpussia?Lue koko juttu

Parhaat neuvot ikkunanpesuun – muista helppo etikkakikka ja suodatinpussiniksi!

Kommentit (5)

Martta v. 1996

Käsitiskiaine muuttui saippuaksi, kuivain lastaksi. Huuhtelu turhaa, jos ainetta laittaa maltillisesti ja käyttää kuivainta. Oliko isoäidin sanomalehti laadultaan samaa, kuin nykyään. Painomuste irtoaa helposti, enkä halua sitä vastapestyihin ikkunoihin. Aina en ymmärrä näitä marttojen niksejä, vaikka olen itsekkin martta.

  • ylös 20
  • alas 26
Tia.A, 68v.

Tuo suodatin pussi juttu ihan varmaan ok.täytyy kokeilla. Kädet alkaa olla todella huonot ,työperäiset vammat.Käsien paino voimaa lastassa tarvitaan.Syy miksi enää ei täydelinen jälki ikkunan pesu.Mutta teen niinkuin aina tehnyt ja nuorempanakin  jolloin viellä ,lahjana pesin sukulaisteni  ikkunat samalla kikkia. Enää en kykenen,enkä 1 päivässä pesee kaikia ikkunoita,joten jaan päiviin ikkunan pesuni kotini.2 ämpäriä,pesuvesi ,huuhteluvesi. kumpaankin oma rätti.Astian pesuainetta ihan hitunen,niin vähän kuin pystyy laitaa veteen. Huuhtelu veteen kunnolla etikaa.Aloitan ikunan pyyhkiminen pölyt lehdellä.  Oikeassa joku, painomuste on  erinlaista kuin ennen.Pesuvesi pesen ikkunat, vedän lastalla,pyyhin sivut pyyhkellä.Huuhteluvesi jossa se etikka pesen ikunan,lastalla kuivaksi , pyyhin sivut  pyyhkellä.Siinä se on ja kirkasta.Valitetavasti jää väliin vesi jälki ,sinne tänne silti,kun lastan kanssa kiertoliike ja voimat puuttuu.Ennen kiilotin sanomalehti,mutta en enää tuon painomusteen takia. Oppinut antaa myös perikis,jos jää se lastan jälki,mikä vesi jälki raita onkin?En välitä enää!Kädet ei pelaa.Moni puhuu ikkuna pesurin puolesta,laite painaa,käsi voimani...sepä se.Eri laiteista puhuvat, ikkunan pesurit ja hinta eroista:Molemat kuullemma ok, vain hinta eroista  halvempi hintaset pitää kovempaa meteliä, Kallit pesurit hiljasia.Tiedä häntä tarua vai totta?( anteeksi jos kirjotus virheet ymm.luki häiriöisenä en näe ne)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ohjeen kohtaa 2 harkitsisin alueilla, jossa ikkunan pinnalla hiekkapölyä lasin naarmuuntumisvaaran takia.

Merja

Minä kyl pesen puhtaammasta likaisempaan, ettei tarvii pestä likavedellä puhtaampia ikkunoita. Ja Kärcherin ikkunapesin käytössä, niin ei tarvii vesiä kuivailla lattioilta, eikä tarvitse sanomalehtiä eikä etikkaakaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat