Selkäkipua voi hoitaa itsekin – mutta tunnista 5 oiretta, joiden takia on lähdettävä lääkäriin heti

Tavallisin syy äkilliseen selkäkipuun on lihaksen venähtäminen.

Usein selkäkipu talttuu itsehoidolla, mutta loputtomiin sitä ei pidä jäädä kuuntelemaan. Joskus kipu on sellaista, että lääkäriin on lähdettävä viivyttelemättä.Lue koko juttu

Selkäkipua voi hoitaa itsekin – mutta tunnista 5 oiretta, joiden takia on lähdettävä lääkäriin heti

Kommentit (2)

tia,a-mummo 68 v.

Hyvä asialinen artikeli.Kuinka moni lääkäri julkinen sektoori terveysasemat laitaa läheteen erikoislääkärille asiasta tai mangnetti kuvaukseen oli kyse selkä vaivat tai polvivaivat?Huomioimatta nuorellakin voi olla selkäranka reuma?Siitäkin  huolimatta on urheilutausta,opiskelu ja työ.Tai vain ihan työ ikäinen nainen tai mies.Jokainen tietää röngen kuvat näytää vain luut,ei kaikkea ja lääkäri sanoo; Mitän ei näkynyt röngen kuvissa,määrää kipulääkeitä,uudetkin reseptit yhä uudeleen.Kun röngen kuvissa mitään ei näy vedoten.Kipuun on aina lääke liike,liiku:Oli kipu mikä tahansa, pitää kuitenkin paikansa.

Tummu

Vuosi ankaraa selkäkipua, kovia lääkkeitä ja niistä känniolo n.puoli vuotta. Ei lähettä röntgeniin eikä magneettiin. Magneetissa kävin yksityisellä puolella ja vikoja löytyi selkärangasta runsain mitoin, siltikin tk-lääkäri vain määräsi entistä kovempiä lääkkeitä eikä lähetettä esim. ortopedian polille arviointiin. Viimein kävi niin, etten enää päässyt kävelemään ollenkaan ja jouduin päivystykseen. Selästä leikattiin pullistuma joka painoi molempien jalkojen hermohommeleihin ja sitä myötä jalkoihin jäi kivuliaat hermovauriot. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat