Lukijan kirje: En jaksa ukkoutuvan miehen kanssa

Kauhukseni huomaan yhä useammin haaveilevani omasta elämästä vain itseni kanssa. En tiedä, tahdonko ylipäätään enää parisuhdetta.Lue koko juttu

Kommentit (3)

tiinaliina

Oletko puhunut miehesi kanssa ajatuksistasi ja tunteistasi? Jos et, se lienee ensimmäinen askel. Lähtisikö miehesi perheterapeutille? Jos ei, sinne voi mennä yksinkin. Asiantuntijan kanssa keskustelu auttaa selkeyttämään omia ajatuksiaan ja heillä on varmaa kokemusta samanlaisista tilanteista.

Vaillinainen

Terveisiä täältä aidan takaa, ukottomasta eronneen naisen elämästä. Oispa kivaa, jos olis oma armas! Jos eroat, varaudu olemaan itseksesi 24/7, mitä nyt tapaat ystäviä ja käyt töissä. Hesaria kommentoit aamupöydässä itsellesi. Mietit, miten minä tänään itseäni viihdyttäisin. Katselet kaupungilla pariskuntia, ah niin onnellisia, kuvittelet. Toisaalta, olet vapaa, itsellinen, kotona on rauha eikä tarvitse pohtia, mikä tuota nyt taas vaivaa. Ennen kuin teet jotain radikaalia yritä keskustella miehesi kanssa. Menkää terapiaan. Jos hän häviää viereltäsi, häviää myös iso osa elämääsi, muistojasi. Eläköityminen on iso muutos, auta häntä sopeutumaan. Kaikessa on puolensa. Listaa mitä sinulla nyt on ja mistä luovut, jos jätät hänet.

Surullinen

Niin minäkin tein, haaveilin omasta elämästä avioliitossa.
Otin etäisyyden ja menin toiselle paikkakunnalle töihin.
Tuli ero avioliitosta.
Nyt on oma itsenäinen elämä.
Ja olisinko oikeasti halunut tätä?
Tällähetkellä tuntuu, että en.
Jos voisin mennyttä muuttaa, tekisin toisin.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat