Taltuta kaaos! 6 helppoa kikkaa, joilla saat järjestystä ja lisätilaa kaappeihin

Taltuta kaaos! 6 helppoa kikkaa, joilla saat järjestystä ja lisätilaa kaappeihin

Näyttävätkö lipastosi ja kaappisi vähän tältä? Pienillä kikoilla taltutat kaaoksen.

Liikaa tavaraa ja liian vähän säilytystilaa? Näillä vinkeillä saat lisää järjestystä ja tilaa kaappeihisi helposti.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Ideat olleet käytössä itsellä jo muutaman vuosikymmenen, mutta ei niistä ymmärrä kertoa julkisesti, kun luulee, että ne ovat normaali -"keksintöjä", jotka joikainen hoksaa ottaa käyttöön itsekseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Serena

Ei ole ihme että suomalaisia sanotaan epäempaattisiksi kun ihan kaikesta voi valittaa ja antaa negatiivista kommenttia. Minusta tämä artikkeli oli hyvä. En ole tosin mikään pikkusälän kerääjä mutta näistä vinkeistä oli hyötyä. Jotain näistä aion laittaa käytäntöön ihan varmasti.

e.k.

Minusta nämä oli hyviä pikku ideoita. Aina vaan ei kiireessä muista, että yksinkertaiset ratkaisut on monesti parempia. Kiitos tästä artikkelista, tykkäsin!

Mittanauha

Hyvät vinkit, olleet käytössäkin. Ongelma on ollut, että laatikot ja rasiat saa oikeilla mitoilla. Usein hyllyn mitta ja rasioiden/apulaatikoiden mitat eivät käy yksiin ja hyllyyn jää hukkatilaa.

Sokkelilaatikot

Hyviä ideoita! Kaapistojen sokkeleista kunpa osaisin tehdä vetolaatikot. Tarvittaisiin pyörät alle. Ja portaat hukkatilaa, nekin voisivat olla vetolaatikot. Puuseppätuttavani osasi hyödyntää jokaisen tilan. Keittiökaapistotkin voisivat mainiosti ulottua lähes kattoon asti. Kaikki kuutiot käyttöön oli yhden Ikea-kuvaston teemana. Tosin siinä kuvattiin niitä vanhoja, ihanan korkeita huoneistoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat