Ravitsemusterapeutti: ”Kahvin juomisesta on selkeästi enemmän hyötyä kuin haittaa” – katso, mitä

Ravitsemusterapeutin mukaan kahvin juominen voi muun muassa ehkäistä rasvamaksaa ja vähentää Alzheimerin taudin riskiä.

Hyviä uutisia! Kahvilla on paljon enemmän hyviä kuin huonoja terveysvaikutuksia.Lue koko juttu

Ravitsemusterapeutti: ”Kahvin juomisesta on selkeästi enemmän hyötyä kuin haittaa” – katso, mitä

Kommentit (10)

Timo Totuus

Lyhyesti.. Kofeiini on kahvipensaan luontainen torjunta-aine,joka vie hyönteisiltä muistin ja lentokyvyn. Ihmisellä kofeiini häiritsee normaalia muistin toimintaa,estämällä mm. posphodiesterase entsyymin toimintaa. Kofeiini piiskaa lisämunuaista (kortisoli) ja haimaa (insuliini),kun elimistömme kiihdyttää elintoimintojaan,myrkyllisestä kofeiinista eroon pääsemiseksi,jopa tärinään asti. Kofeiini supistaa aivojen hiussuonia,muiden huumeiden tapaan. Vieroituksen päänsärky johtuu siitä,kuin hiussuonet laajenevat ja aivojen verenkierto palautuu normaaliksi. Kofeiini lisää stressihormonin tuotantoa (kortisoli),josta seuraa katabolinen tila,eli kudoksia purkava tila.Siinä elimistömme purkaa mineraalejaan kofeiinin muodostaman virtsahapon neutraloimiseksi. Tässä happamuuden jojottelussa kusemme elitärkeitä mineraalejamme viemäriin.Urheilijoilla kofeiinin käyttö heikentää palautumista ja kehitystä,lyhentämällä anabolisen,eli kudosta rakentavan tilan aikaa treenien välissä. Kofeiini tekee ihmisistä lyhytjänteisiä,hajamielisiä,unettomia ja hermostuneita ihmisraunioita. He unohtavat minne jättivät autonsa kaupasta lähtiessään ja havahtuvat tilanteeseen,mitä olinkaan tekemässä ja minne olinkaan menossa.

  • ylös 45
  • alas 34
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nyyti

Ravitsemusterapeutin koulutus kestää käytännössä 3 vuotta ja siihen kuuluu mm. kemian, miksrobiologian ja toksikologian opintoja sekä laajasti ihmisen elimistöä käsitteleviä opintoja (terveytieteen kandin tutkinto) ,joten vissiin tietää mistä puhuu. Höpö höpö ,sanon minäkin .

  • ylös 15
  • alas 11
Vierailija

Kaikkea kohtuudella. Enoni eli terveellisesti, ei kahvia,ei alkoholia, ei tupakkaa. Himo liikkuja, jokapäivä lenkkeili ja kävi salilla. Sai altzhaimer diagnoosin 60v. ja kuoli n.65 keuhkokuumeeseen. Eli ei ne terveelliset elintavat pitkää elämää takaa.

  • ylös 23
  • alas 9
Mietin vaan..

En ota kantaa puolesta tai vastaan. Ihmettelen vaan miksi meillä sairastetaan niin paljon noita syöpiä, jos kahvin juonti ehkäisee niitä, ja kuulumme todellisiin kahvinjuoja maihin?

  • ylös 19
  • alas 11
Vierailija

Mikä on tänä päivänä ihan terveellistä kaikki myrkytettään. Syö ja juo mistä tykkää.

Vierailija

Mietin vaan.. kirjoitti:
En ota kantaa puolesta tai vastaan. Ihmettelen vaan miksi meillä sairastetaan niin paljon noita syöpiä, jos kahvin juonti ehkäisee niitä, ja kuulumme todellisiin kahvinjuoja maihin?

Liika punaisen lihan syönti ja liian vähäinen D-vitamiinin saanti. Aasiassa, tuossa kalansyöjien maanosassa, ei juuri kenelläkään ole syöpää. 

Vierailija

Onneksi en syö lihaa, ja vitamiineja otan erikseen purkista, kun ruokani ei varmaan ole riittävän monipuolista.  Kahvista vielä sen verran, että jonkin tutkimuksen mukaan se kuulemma ehkäisee muistisairautta. En siis tee kahvilakkoa vielä, kaksi tuttavaa on hiljattain sairastunut muistisairauteen. Sellainen vie ihmisen äkkiä hoitokotiin.

Elämäntyöni

Käytännössä lähes kaikki mitä suuhun nykyään laitetaan on pilaantunutta.

Annan pari esimerkkiä: hedelmät, kahvi, maitotuotteet. Kahdessa ensin mainitussa käytetään valtavat määrät torjunta-aineita. Yksittäisten aineiden pitoisuudet eivät ylitä raja-arvoja. Mutta kukaan ei tiedä miten ne yhdessä käyttäytyvät ja mitä kun altistutaan vuosikymmeniä. Viitteitä on, että yhdessä aiheuttavat nimenomaan syöpää jne.

Maitotuoteet: Kun maito tulee lehmän utareesta, siinä on rasvaa ja hyviä bakteereita. Mutta kun maito homogenoidaan, rasvapallot pilkotaan rajussa paineessa luonnottoman pieniksi. Samalla rasvan sisällä elävät hyvät maitohappobakteerit kuolevat. Tulos: epidemian lailla leviävät suolistosairaudet.

Vitamiinit: Teollisuus on tehnyt lähes kaikista vitamiineista myös synteettiset versiot. Mitä tämä tarkoittaa? Esim. B12 on metyylikobalamiini muodossa, luonnossa. Lisäravinteisiin lisätään usein syanokobalamiinia. B12 vitamiini imeytyy ennestään jo huonosti, mutta tuo synteettinen muoto pitää muuttaa ensin luonnolliseen metyylikobalamiini muotoon. Ja yllättäen monilla ihmisillä se ei onnistu ja tuloksena vain enemmän harmia.

Olen käyttänyt noi. 15 vuotta elämästäni vitamiinien ja hivenaineiden tutkimiseen. Valitettavasti lähes kaikki luonnollinen on tuhottu, varsinkin jos menee normaaliin markettiin.

Tässä siis tärkeä muistutu. Osta aina luomua kun mahdollista. Ja jos ostat vitamiineja, osta sellainen, missä vitamiinit ovat luonnollisessa muodossa. Marketeista harvoin mitään löydät, mutta luontaistuotekaupat ainakin auttavat. Ja tee hintavertailua, jotta et joudu tinkimään terveydestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat