Riikan, 19, nettikiusaaja sai tuomion: ”On riski, että kiusaamiseni pahenee, mutta haluan taistella kohtalotovereideni puolesta”

Kiusaajat jakoivat netissä Riikasta pilakuvia ja pilkkakirjoituksia.

Riikka Korteahon nettikiusaaja tuomittiin käräjäoikeudessa kunnianloukkauksesta sakkoihin. Senkin jälkeen kiusaajat jatkoivat haukkumista.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (105)

Vierailija

Kyllä koulu voi puuttua asiaan tekemällä rikosilmoituksen. Ainakin tyttäreni tapauksessa näin tehtiin ja asioihin puututtiin todella nopeasti ja kovin ottein

Vierailija

En tiedä lukeeko Riikka kommentteja täältä, mutta ehkä toimitus välittää viestit hänelle. Hienoa Riikka, että uskalsit tehdä rikosilmoituksen. Et nolaa itseäsi yhtään, pikemminkin nämä kiusaajat ovat noloja rassukoita. Toivon sinulle aurinkoisia päiviä, toivottavasti kiusaajat ottavat opikseen.

AnneN

Kaikkea hyvää sinulle Riikka! Uskon, että sinusta tulee vielä jonain päivänä niin suurta, että me kaikki saamme olla sinusta ylpeitä! Olet rohkea ja upea nuori nainen! Kiusaajat hävetköön!!

Äly hoi!

Jos minun lapseni tekisi vastaavaa (kiusaisi syystä tai toisesta toista) antaisin kyllä kuulla kunniansa. Ja häpeisin silmät päästäni, etten ole onnistunut kasvattamaan lastani reiluksi ja rehdiksi kansalaiseksi. Ni.

Vierailija

Sami kieksi kirjoitti:
Riikka tehnyt tästä uhriutumisesta bisneksen,hienoa kun osaa joo asiasta puhuu mutta kun googlettaa riikan nimen niin löytää vaan haastatteluja..lisäksi mietityttää että miksi vain tämän yhden henkilön käräjille vei jos kiusaajia kuitenkin monia.

Taidat olla yksi Riikan kiusaajista, koska Sami Kieksi ei ole tätä kommenttia kyllä kirjoittanut. Ei tartte olla edes salapoliisi että näkee kuinka juuri kyseinen henkilö on jakanut Riikan tarinaa eteenpäin tsemppaavalla asenteella.
Kannattaa kattoa Some deep story Riikan jakso niin ymmärtää miksi juuri tämän yhden henkilön haastoi oikeuteen, kun ei pyynnöistä huolimatta lopettanut. Toivottavasti muut kiusaajat tajuavat lopettaa ja mennä itseensä.

Äityliini

Aivan hurjaa luettavaa! Itku melkein tulee. Mikä ihmisiä vaivaa että tuollaisia pitää kenellekään kirjoittaa. Tsemppiä Riikalle tätä kautta, toivottavasti menee perille! Jaksetaan uskoa että tuollaisia pahoinvoivia ihmisiä on vain pieni (mutta inhottavan näkyvä ja kuuluva) osa ja meitä on iso joukko nuoria, aikuisia, äitejä ja isejä, isovanhempia, joiden mielestä sinä olet hieno ja rohkea ja arvokas ihminen! Hienoa että jaksat vielä puolustaa muita! Kyllä nyt kyseisen lukion opettajana/rehtorina olisin suunnattoman häpeissäni että kukaan oman koulun oppilas tuollaisia hävyttömyyksiä laukoo. Millaisia työntekijöitä ja aikuisia tuollaisista tulee?? Millaisia äitejä ja isiä?? Koulu todellakin voi ja pitää ottaa vastuu jos nuoren vanhemmat eivät sitä tee! Tunne-elämän apua tarvitsisivat nämä kiusaajat.

Amarina

Ihan järkyttävää!
Opettavatko nämä kiusaajat omille lapsilleen samanlaista käytöstä?
Mitä, jos heidän lapsensa joutuisivat kiusauksen kohteeksi? Inhottavaa! Nuoret on muutenkin herkkiä ja alttiita masennukselle, koska elämänkokemus on vielä olematonta eikä itsetunto ole täysin rakentunut. Tsemppiä Riikalle ja kiusaajille tiedoksi, että joskus jokaisen pitäisi mennä peilin eteen!

Vierailija

https://nobullying.com/mob/

On olemassa ihmisiä, jotka nauttivat vallan tunteesta, kun saavat katsoa kun aloittavat jonkun ihmisen elämän sabotoinnin ja tuhoamisen.

Ja niitä, jotka odottavat innokkaana, että saisi liittyä kiusaajajengiin, eli odottavat tietoa siitä, että jotain ihmistä kiusaa moni muukin. Näin he tietävät, että riski joutua vastuuseen, on hyvin pieni.

Sitten on ihmisiä, jotka liittyvät, koska he luulevat yhteistä vihollista vainoamalla tekevänsä hyvää, koska pomo on tehnyt itsestään muiden silmissä uhrin.

Ja niitä, jotka on lahjottu tai peloteltu.

Ei olla päästy kauas noitavainon ajoista.

Kohteeksi päätyy helpoiten, jos halveksii kiusaajia enemmän kuin mitään maan päällä, ja siten provosoituu puhumaan tai sanomaan asioita kärkkäästi tai vihaisesti kärjistäen.

Vaikka psykologit väittävät, että sosiopaatti syntyy eikä sitä kasvateta, voi miettiä, mitä tulee kaikista niistä ihmisistä, kun he saavat tehdä mitä tahansa yhdelle, ilman häpeää.

Vanhempiensa luvalla ja valvovan silmän alla. Häpeä on poistettu kasvatuksesta kokonaan.

Se joka nauttii aiheuttaessaan kärsimystä on tietääkseni sadisti ja sosiopaatti, eikä mikään terapia auta.

Nämä tulevat lisääntymään radikaalisti.

Vierailija

Ai kamala miten ihmiset voi olla ilkeitä ja typeriä! Olen PÖYRISTYNYT! Tsemppiä Riikka! Teet järjettömän hienoa kamppailua tuollaista kauneutta vastaan!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat