Ravitsemusasiantuntija: ”Monet eivät tiedä, että kasvisten syömisellä on selkeä yhteys mielialaan”

Kasviksia kannattaa opetella syömään satokauden mukaan – maukasta ja edullista!

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin mielestä kasvisten tärkeyttä ei ole vielä ymmärretty. ”Kasvisten syömisestä pitäisi ravintokeskusteluissa puhua paljon enemmän, sokereista ja rasvoista vähemmän.”Lue koko juttu

Kommentit (4)

Eva.

Jo kasvisten lisääminen vaikuttaa itsemurhariskiä pienentävästi.
Ja ovathan vihannekset ja hedelmät paljon kauniimmän värisiäkin syötäväksi kuin joku jo mädäntymään alkanut lihankimpale.

Vierailija

Ei kannata syödä mädäntynyttä lihaa, huomattavasti herkullisempaa ihan tuoreeltaan. 

En voi ymmärtää tätä käännyttäjävegaanien jatkuvaa märssytystä mädästä lihasta. Eivät kai hekään syö kasviksiaan mädäntyneinä ja homeisina, miksi sitten liha olisi yhtään sen mädäntyneempää? Halpaa mielikuvamarkkinointia oman käännytysagendan lomassa.

Vierailija

Kasviksia olisi kivempi syödä enemmän jos niiden laittaminen ei olisi niin raskasta ja aikaavievää. Kurkku, tomaatti ja paprika melkein ainoat joita voi syödä pelkän huuhtelun jälkeen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat